VIDEO Turcii, „cuceriţi“ de o moldoveancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Rawan Ramadan, o adolescentă de 13 ani din Iaşi, a cucerit topurile din Turcia cu melodia „Deeply In Love“, piesă care a staţionat pe poziţia întâi timp de zece săptămâni.

„Dan Bălan a fost tot timpul cu un loc sub mine, dar acum am coborât în clasament, iar el a urcat. Când eram eu pe locul întâi, piesele unor vedete cunoscute în întreaga lume abia intraseră în top. Cu toate acestea, nu pot să spun că am fost mai bună", spune Diana, cu modestie.

Melodia „Deeply In Love" e scrisă de compozitorul Cătălin Dascălu. Acesta a trimis piesa la radiourile din Turcia, care au preluat-o şi au propulsat-o în Topul Turkey 40.

Cântecul a stat pe prima poziţie în acest clasament de la mijlocul lunii august până la sfârşitul lunii octombrie. Rawanne, aşa cum este cunoscută tânăra în industria muzicală din străinătate, cochetează cu scena de la vârsta de patru ani.

Diana Rawan („Râu din Rai", traducerea numelui său din libaneză, limba maternă a tatălui ei - n.r.) este elevă în clasa a VII-a la Colegiul „C. Negruzzi" din Iaşi şi, ca orice adolescent, are idolii săi. „Ascult cu plăcere Christina Aguilera, Inna şi Anda Adam", mărturiseşte tânăra vedetă. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite