5 întrebări pentru Robert Turcescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Turcescu prezintă emisiunea 100%, de luni până joi, de la ora 19.15 la ora 20.00, la Realitatea TV.

1De ce aţi revenit la formatul 100%?

Ce ar fi trebuit să fac?! O emisiune în care să vorbesc singur şi să fac mişto de alţii sau una în care să umplu studioul cu tot soiul de personaje? Vreau să fac interviuri de televiziune, faţă în faţă, unu la unu, aşa cum am tot făcut în aceşti ani. E formatul care mi se potriveşte şi căruia i-am dus dorul.

2Emisiunea intră pe slotul orar al lui Răzvan Dumitrescu. E o înlocuire temporară sau pe termen lung?

E un proiect pentru o lună şi e rezervat exclusiv dialogului cu miniştrii cabinetului Boc. Răzvan, care mi-e un prieten bun şi un jurnalist pe care îl respect foarte mult, are locul lui bine stabilit în echipa Realitatea TV şi va reveni curând. Mai mult nu spun, doar că îi ţin pumnii, prietenii ştiu de ce!

3Care e adversarul dvs. numărul unu în ceea ce priveşte concurenţa?

Principalul concurent al Realităţii TV este Antena 3. Cu toate că, obiectiv vorbind, comparăm mere cu zarzăre. Realitatea TV e o televiziune de ştiri şi comentarii, ceilalţi rup bilete la spectacole ieftine şi miştouri asemenea.

4Veţi schimba ceva la emisiune?

Eu nu sunt fabrică de autoturisme să lansez un model nou în fiecare sezon. Această emisiune este un Rolls-Royce, merge excelent, iar într-o astfel de perioadă, în care e nevoie mai mult ca oricând de jurnalism de televiziune şi nu de bârfe sau miştouri în faţa camerelor de luat vederi, cred că ar fi fost o greşeală să fac experimente.

5Veţi mai da celebrele bile?

Nu... încă! Dar din toamnă s-ar putea să le scot din nou la lumină. Ştiu că multora le e dor de acea rubrică, dar mă gândesc la o va­ri­antă nouă prin care ele să fie valorificate. Puţintică răbdare, monşer!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite