Tudor Chirilă: Aş pleca din ţară dacă aş putea fi actor în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudor Chirilă a fost invitat la Realitatea Tv unde a vorbit despre situaţia artiştilor din România.

Chirilă a vorbit din punctul lui de vedere şi a povestit in ce condiţii ar pleca din ţară. Cu toate acestea, Chirilă s-a declarat fericit că este român.

"Aş pleca din ţară dacă aş avea posibilitatea să îmi fac meseria de actor într-o ţară străină. Condiţia actorului şi respectul faţă de meseria asta, în ultimii ani, încep să scadă, şi suntem obligaţi să scădem nivelul. Cei care nu o fac ar trebui să se mulţumească cu un nivel de nişă care pe un artist nu îl mai satisface", a explicat artistul Tudor Chirilă la Realitatea Tv.

Chiar şi în ciuda a cestor greutăţi, Tudor Chirilă se decalră a fi mândru că este român.

"Sunt fericit că sunt român şi cred că această idee de a-i integra pe romi, care circulă la nivelul Comisiei Europene şi răspunsul francezilor - integraţi-i voi- este cel puţin ridicol. Toată Europa ştie ce probleme avem noi cu propria noastră integrare dar de integrarea şi civilizarea unui popor nomad. Nu cred că poate România să îşi asume singură responsabilitatea integrării ţiganilor", a spus artistul, potrivit Realitatea.net.

Tudor Chririlă a recunoscut că ţara noastră are şi lucruri bune dar şi rele, dar a tras atenţia că nu ar trebui generalizat totuşi. "Nu putem spune că toţi sunt violatori şi criminali. Ce mai spunem atunci de olimpici, de românii din Diaspora care sunt productivi".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite