Trupa Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision: „Avem multe semne de întrebare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întorşi de la Düsseldorf, ocupanţii celui de-al 17-lea loc în competiţia muzicală spun că se aşteptau la un rezultat mai bun. David Bryan, Gabriel Băruţă şi Alex Szuz susţin că au făcut tot ce le-a stat în puteri. „Locul 17 nu este chiar aşa de rău“, pare a fi concluzia lor.

„Adevărul": Sunteţi de acord cu acest rezultat?

Alex Szuz: Normal că suntem de acord. Ne-am fi dorit un loc mai spre vârf, dar suntem mulţumiţi şi cu asta. A fost un concurs foarte greu, toate piesele au fost foarte bune, iar locul 17 e bun. Am fost destul de miraţi de rezultat, David e puţin dezamăgit că n-am primit niciun punct de la Anglia.

Gabriel Băruţă:
Nu ştiu dacă suntem dezamăgiţi, dar avem multe semne de întrebare. O să le analizăm pe toate la rece, în zilele următoare. 

Se vorbea acolo de Azerbaidjan ca fruntaşă a concursului?

Alex Szuz: Noi n-am auzit aşa ceva. A fost o surpriză pentru toată lumea. Nu cred că este o piesă de locul întâi, dar se pare că ei aşa au crezut, se pare că este. Au fost alte melodii mult mai bune, cum ar fi cea a Suediei. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Şi despre Ungaria se vorbea că iese printre primii cinci şi n-a ocupat un loc bun, până la urmă. Au fost surprize şi la semifinală, şi la finală.

Eşti mulţumit de rezultat, David?

David Bryan: Nu prea. Am făcut o treabă foarte bună şi mă aşteptam la un loc mult mai bun. Am încercat să dăm tot ce avem mai bun, am făcut tot ce-am putut. Să urci pe scenă în faţa a 35.000 de oameni deja este ceva foarte mare pentru noi.

Gabriel Băruţă:Locul 17 din 43 de ţări nu e chiar aşa de rău. Sunt alţii, ca Turcia, care n-au trecut de semifinală.

Spuneai că eşti dezamăgit că n-ai primit voturi din partea Angliei...

David Bryan: Am fost foarte supărat. Nu sunt deloc mulţumit. Am promovat piesa foarte mult în Anglia şi am avut  interviuri cu BBC, cu ITV. Toţi ne asigurau că or să ne voteze. Dar cred că au fost nişte aranjamente acolo, sunt sigur că mulţi englezi au votat şi pentru mine. Să nu avem niciun punct din partea Angliei, când anul trecut au fost opt puncte pentru Paula Seling şi Ovi? 

Piesa câştigătoare ţi-a plăcut?

David Bryan: E o piesă frumoasă, dar nu era deloc de primul loc. N-a avut nimic special. Sunt mulţumit că am putut reprezenta România şi sunt foarte mândru de ţara asta şi de toată lumea care ne-a votat.  

Sunteţi convinşi că aţi făcut ce trebuia?

Gabriel Băruţă: În ceea ce ne priveşte pe noi, artiştii, am făcut tot ce ne-a stat în putinţă. Dacă alţii aveau alte aşteptări de la grafică şi lumini, astea nu depindeau de noi. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite