Trei perechi la duel, la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele trei perechi se vor duela vinerea viitoare
Cele trei perechi se vor duela vinerea viitoare

Ediţia de vineri a competiţiei „Dansez pentru tine“ a marcat o noutate: trei perechi, în loc de două, au fost condamnate la duel. Echipele au ajuns în această situaţie după ce juriul a acordat punctaje egale pentru două dintre perechile aflate pe penultimul loc.

Astfel, în ediţia de vinerea viitoare se vor duela Răzvan Fodor şi Lena, Octavian Strunilă cu Ela şi Nicola cu Ştefan. Potrivit reprezentanţilor postului TV, numai una dintre cele trei perechi va fi eliminată.  

Vineri a fost o zi specială pentru Nicola, pentru că şi-a sărbătorit ziua de naştere şi a fost surprinsă cu daruri şi cu prezenţa unor oameni apropiaţi ei: fratele din Spania şi fiul cel mare din Anglia. În schimb, pentru Bogdan Vlădău seara a fost una mai dureroasă. După o săptămâna în care, în urma unui accident la antrenamente, a fost diagnosticat de medici cu lombosciatică, Bogdan a primit un verdict trist şi din partea telespectatorilor.

În urma duelului, 64,56% din telespectatorii care au votat au ales ca perechea formată din Bogdan şi Ana Maria să părăsească ringul visurilor. În hohote de plâns, Ana Maria Iordan i-a spus tatălui ei vitreg că îl iubeşte nespus şi i-a promis că nu se va opri în a-i demonstra lui şi mamei ei că sunt totul pentru ea. 

Campionii serii în urma notelor acordate au fost ­Paula Seling şi partenerul ei, Tudor, care s-au clasat pentru prima dată pe primul loc, dupa un vals lăudat de către membrii juriului. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite