Topul vedetelor care fac parte din Mensa. Vezi aici ce IQ au Quentin Tarantino şi Sharon Stone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe vedete internaţionale, printre care Quentin Tarantino şi Sharon Stone fac parte din Mensa, o societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946, cu scopul de a identifica și a pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

adevarul.ro vă prezintă mai jos topul celor mai inteligente vedete internaţionale:

Quentin Tarantino - Regizorul filmelor „Kill Bill şi „Ticăloşi fără glorie" a renunţat la şcoală la vârsta de 16 ani, dar IQ-ul său este de 160, egal cu cel al lui Albert Einstein.

image

Asia Carrera - este una dintre cele mai cunoscute actriţe de filme XXX, jucând în peste 250 de astfel de producţii. Deşi un IQ mediu este de 100, Carrera are un IQ de 156.

image

Sharon Stone - Actriţa a învăţat să vorbească şi să meargă la numai 10 luni, la 5 ani era în clasa a doua, iar la 15 ani a fost transferată de la liceu la Universitatea Edinboro din Pennsylvania. IQ-ul ei este de 154.

image

Steve Martin - Celebrul actor din „Pantera Roz" şi „Cu duzina e mai ieftin", care interpretează de multe ori roluri de prostănac, este licenţiat în filosofie şi are un IQ de 142.

image

Jodie Foster - Actriţa născută la 19 noiembrie 1962 a terminat Liceul Francez din Los Angeles, fiind şefă de promoţie. Apoi, a studiat la Universitatea Yale, unde a primit diploma magna cum laude. IQ-ul ei este de 132.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite