Top-modelul Kate Moss îşi scrie memoriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supermodelul britanic, în vârstă de 35 de ani, le pregăteşte admiratorilor săi o autobiografie pasionantă, anunţă publicaţia „The Telegraph“.

 Apariţia cărţii a fost confirmată de fondatorul imperiului Virgin, Richard Branson. Autobiografia reprezintă debutul literar al lui Kate Moss şi va conţine anecdote despre celebrităţile din anturajul acesteia.

Data apariţiei cărţii nu a fost stabilită încă, dar starul britanic a semnat deja un contract de publicare cu editura Virgin Books. Contractul în urma căruia modelul câştigă un milion de lire sterline a fost semnat în urmă cu trei ani, dar apariţia cărţii a fost amânată în urma scandalului legat de dependenţa de cocaină a manechinului.

Amănunte picante din viaţa privată a modelului, legate de dependenţa de droguri şi  de relaţia amoroasă cu solistul rock Pete Doherty, sunt aşteptate în această autobiografie de întreaga lume mondenă din Marea Britanie.

Moss a debutat ca model la vârsta de 14 ani şi de-a lungul carierei sale a apărut pe copertele a peste 300 de reviste. În topul realizat de revista „Forbes“, ea se clasează pe locul doi în rândul celor mai bogate supermodele, cu un venit anual de nouă milioane de dolari.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite