Top-modelul Diana Dondoe va prezenta la Iaşi colecţia Irina Schrotter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40 de colecţii, 200 de manechine şi 3.000 de spectatori vor participa la cel mai mare eveniment de modă din România, organizat în fiecare an la Iaşi, Raiffeisen Exclusive Romanian

Peste 40 de colecţii, 200 de manechine şi 3.000 de spectatori vor participa la cel mai mare eveniment de modă din România, organizat în fiecare an la Iaşi, Raiffeisen Exclusive Romanian Fashion Week.

Mâine, 8 mai, începe cel mai important eveniment dedicat modei româneşti, care durează trei zile şi în cadrul căruia vor fi prezentate în premieră colecţiile pentru toamnă-iarnă 2007/2008 ale celor mai importanţi designeri, tineri designeri, producători de prêt-à-porter şi lenjerie. Designeri renumiţi ca Agnes Toma, Irina Schrotter, Răzvan Ciobanu, Liza Panait, Wilhelmina Arz, Cristina Nichita, Stephan Pelger, Irina Marinescu, Lena Criveanu, Carmen Secăreanu, Ana Maria Lungu, Dinasty, Jolidon, Uniconf, Alina Botea, Lucian Pop, ER Fashion, Una Moda Grup s-au înscris în programul festivalului.

O surpriză pentru această ediţie este participarea Dianei Dondoe, manechin român de succes. De-a lungul timpului, ea a aparut în campanii celebre pentru Balenciaga, Ungaro, Prada şi a prezentat pentru toţi designerii importanţi din lume. Diana este şi primul model român care a pozat în celebrul calendar Pirelli.

Diana Dondoe va participa la Raiffeisen Exclusive Romanian Fashion Week la invitaţia Irinei Schrotter. Top-modelul va ajunge la Iaşi pe data de 9 mai şi va pleca spre New York în ziua următoare. Ea va intra într-o singură prezentare, cea a Irinei Schrotter, de fapt aceasta fiind şi prima sa apariţie într-un show al unui designer român.

Prezentările de modă vor fi transmise live sau în cadrul unor emisiuni speciale de către Trustul Intact prin Antena 1 şi Euforia TV.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite