Tom şi Katie boicotează Oscarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cuplul de actori format din Tom Cruise şi Katie Holmes nu va participa la decernarea premiilor Academiei Americane din cauza prezentatoarei Anne Hathaway. Katie Holmes (32 de ani) s-a simţit lezată de un moment comic al show-ului „Saturday Night Live“, în care Anne Hathaway juca rolul ei.

Cu cât trece mai mult timp de la nunta ei cu Tom Cruise, cu atât Katie Holmes pare a căpăta din ce în ce mai mult din ciudăţenia soţului. La  Hollywood se poartă scandalurile între vedete, mai ales atunci când cele implicate au un film de promovat.

Însă boicotul familiei Cruise nu are un motiv prea puternic. Katie Holmes s-a supărat pe una dintre prietenele ei, Anne Hathaway (28 de ani), pentru că aceasta a ironizat-o în direct, la televizor, în cadrul longevivei emisiuni de scheciuri „Saturday Night Live" (SNL), o producţie de televiziune în care sunt parodiate constant personalităţi americane, şi nu numai, inclusiv preşedintele Barack Obama.

În emisiunea cu pricina din noiembrie, Anne Hathaway a exagerat gesturile caracteristice ale lui Holmes - un zâmbet în colţul gurii, datul unei şuviţe de păr după ureche şi o voce pe jumătate şoptită. Dar Katie era ţinta secundară a glumelor din acel scheci, iar senzaţia adolescentină Miley Cyrus era prioritatea pentru glume.

Potrivit dailymail.co.uk, Anne Hathaway era una dintre prietenele apropiate ale cuplului Cruise-Holmes. Duoul a ajutat-o, prin bilete la un concert al Tinei Turner, să treacă peste o despărţire dureroasă din 2008, de omul de afaceri Raffaello Follieri. Însă acum Tom Cruise (48 de ani) şi a sa Katie nu mai vor să aibă nimic de-a face cu prezentatoarea Oscarurilor de anul acesta.

Un cuplu decăzut

Tom Cruise, în trecut unul dintre membrii de vază ai elitei hollywoodiene, se află în prezent într-o perioadă de declin, după ce ultimele lui filme, „Operaţiunea Valkyrie" şi „Întâlnire explozivă", n-au avut pic de succes, nici la încasări, nici la premii. Cruise mizează acum pe continuarea unui vechi succes: „Misiune: Imposibilă IV", care va apărea anul acesta.

Cât despre Katie Holmes, aceasta trece printr-o perioadă dezamăgitoare. Miniseria produsă de History Channel despre viaţa clanului Kennedy, în care Katie o juca pe Jackie, nu va mai avea premiera la acest post de televiziune. Pretextul producătorilor este că scenariul miniseriei nu are acurateţe istorică. Presa de peste Ocean speculează că adevăratul motiv pentru care „The Kennedys" nu va mai fi difuzat este presiunea venită din partea membrilor clanului politic cu tradiţie în SUA.

Gazdă la Oscaruri

Actriţa Anne Hathaway va fi, alături de James Franco, prezentatoarea premiilor Oscar de anul acesta. Gala de decernare a statuetelor va avea loc la 27 februarie, la Los Angeles.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite