Toamna se numără spectacolele de clasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimul trimestru al anului, românii au parte de show-uri susţinute de artişti şi trupe de seamă. Finalul anului 2007 înseamnă pentru amatorii de spectacole de calitate o adevărată

În ultimul trimestru al anului, românii au parte de show-uri susţinute de artişti şi trupe de seamă.

Finalul anului 2007 înseamnă pentru amatorii de spectacole de calitate o adevărată sărbătoare. Cazacii Zburători, Angela Gheorghiu, Aura Urziceanu şi A.G. Weinberger, o seară de Crăciun vienez intitulată "Johann Strauss Gala" sunt doar câteva dintre evenimentele de top ale ultimelor trei luni ale acestui an.

Ansamblul artistic "Russian Cossacks" va deschide la Bucureşti, în seara de 31 octombrie, seria spectacolelor programate să aibă loc în 10 oraşe mari ale ţării: Iaşi, Cluj Napoca, Alba Iulia, Ploieşti, Constanţa, Braşov, Timişoara, Oradea, Baia Mare, Suceava.

"Cossacks of Rusia" este unul dintre cele mai premiate grupuri de dans, iar după succesul obţinut cu show-ul Cazacii Zburători din iarna lui 2006, de data aceasta ei vin în România cu un spectacol redutabil, de mare forţă, intitulat "Arta Războiului". Urmează un concert-eveniment "Sound of America", în data de 18 noiembrie 2007, ora 19.30, la Sala Palatului, o seară care va avea ca protagonişti doi artişti români de excepţie, Aura Urziceanu şi A.G. Weinberger.

Ei vor interpreta piese de jazz, pop, blues, evergreenuri, toate în variantele orchestrale originale. Concertul beneficiază de participarea "Bucharest Big Band" condusă de Ionel Tudor, orchestra de elită a scenei muzicale româneşti. Pe 29 noiembrie revine la Bucureşti şi trupa "Fire of Anatolia".

Şi soprana Angela Gheorghiu revine după 3 ani pe scena Sălii Palatului cu un recital extraordinar. Concertul va include arii şi duete din opere celebre şi se va desfăşura sub titlul "Angela Gheorghiu şi prietenii".

Angela Gheorghiu continuă tradiţia

Astfel, va fi iniţiată seria de concerte anuale pe care soprana le va oferi admiratorilor săi români. Ea va evolua de fiecare dată alături de prietenii sai, invitaţi celebri din întreaga lume. De această dată, invitatul său este Massimo Giordani, unul dintre cei mai promiţători tenori ai momentului, alături de care Angela Gheorghiu a evoluat în spectacolul aniversar susţinut la Scala din Milano cu "La Traviata" de Giuseppe Verdi.

Împreună cu Orchestra Naţională Radio şi sub bagheta prestigiosului Marco Armilliato, Angela Gheorghiu va oferi un recital de neuitat, pe 20 decembrie 2007, pe scena Salii Palatului. Luna cadourilor şi a Sărbătorilor va fi un adevărat regal pentru cei care iubesc muzica lui Johann Strauss.

Între 9 decembrie şi 20 decembrie, Orchestra Simfonică din Praga, înfiinţată în anul 1997 şi formată din muzicieni de primă clasă, se va afla în turneu în ţara noastră pentru a susţine spectacolele intitulate "Crăciun vienez", un periplu care se va încheia la Bucureşti cu un concert extraordinar în seara de 20 decembrie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite