Nunta Ilenei cu Făt-Frumos Ţiriac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nunta Ilenei cu  Făt-Frumos Ţiriac
Nunta Ilenei cu Făt-Frumos Ţiriac

Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc s-au cununat sâmbătă, cu o zi mai devreme decât era prevăzut, la o biserică din judeţul Călăraşi, şi au avut petrecerea de nuntă într-un cort imens, la studiourile Media Pro Pictures, de la Buftea.

În aceeaşi zi a avut loc şi botezul fiului mai mic al cuplului, Nicholas Noah, în vârstă de două luni şi jumătate.

Iubire cu năbădăi

Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu câteva luni, la Monte Carlo. Evenimentul s-a desfăşurat sub pecetea misterului şi a discreţiei totale.

Data nunţii, care trebuia să fie iniţial 30 august, a fost schimbată în ultima clipă pentru 29 august, o zi în care de obicei nu se fac nunţi, fiind Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul.

La Buftea, intimitatea mirilor şi a nuntaşilor a fost asigurată de o armată de bodyguarzi. În acelaşi cort a avut loc şi nunta „Reginei“ Diana Dumitrescu cu Ducu Ion, săptămâna trecută, dar şi a fiicei lui Adrian Sârbu, Alma, cu Omu’ Negru de la trupa Simplu.

Invitaţii au început să sosească la petrecere puţin după ora 17.00. Printre VIP-urile care s-au strâns la eveniment se numără Ilie şi Amalia Năstase, Bogdan Stelea şi soţia, dar şi Elan Schwarzenberg.

Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc au avut parte de o relaţie presărată cu multe despărţiri şi împăcări, care a început în urmă cu şapte ani.

În 2007, Ţiriac jr a fost căsătorit timp de doar trei luni cu creatoarea de modă Maria Marinescu. Apoi s-a mutat împreună cu Lazariuc la Monte Carlo. Cei doi au avut, între timp, doi băieţi. Primul, Alexandru, s-a născut în martie 2008, iar mezinul în urmă cu două luni. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite