VIDEO Tinereţea dictează la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demi Moore, Jane Fonda şi Melanie Griffith se numără printre vedetele care au recurs la operaţii estetice pentru a obţine roluri. Actriţele trecute de prima tinereţe sunt tot mai puţin solicitate din cauza vârstei. Pentru a putea juca în filme, ele recurg la operaţii estetice.

Ca să facă în continuare parte din „plutonul fruntaş", Demi Moore (47 de ani) a cheltuit aproape jumătate de milion de dolari pentru a-şi ajusta imperfecţiunile şi pentru a fi în continuare solicitată de producătorii de filme. Potrivit cotidianului britanic ­„Daily Mail", actriţa şi-a făcut liposucţie la coapse şi stomac, lifting, injecţii cu colagen, peeling facial, implanturi mamare şi şi-a „aranjat" genunchii.

Starul nu s-a oprit aici: şi-a angajat un nutriţionist, un antrenor personal, un profesor de yoga şi unul de kick-boxing. Ea şi-a justificat gestul prin faptul că producătorii nu ştiu în ce roluri s-o distribuie, chiar dacă arată mai bine decât multe dintre actriţele de 20 de ani. „Sunt foarte puţine roluri pentru femeile trecute de 40 de ani. Multe dintre acestea n-au substanţă, iar altele sunt doar roluri de mamă sau de soţie. Am simţit că producătorii nu ştiu ce să facă cu mine", mărturiseşte Moore.

Singura variantă

Jane Fonda (72 de ani) a mărturisit în emisiunea lui Larry King că „a cedat" în faţa operaţiilor estetice după ce în 2000 a speriat-o gândul că nu mai obţine roluri din cauza aspectului său fizic. „Dacă aş fi fost curajoasă, nu aş fi făcut asta. Mi-am jurat că nu o să recurg la operaţii, dar am făcut-o şi nu sunt mândră de gestul meu", a spus Fonda. Într-un alt interviu, actriţa a susţinut contrariul şi a declarat că se simte bine în pielea ei. „Nu am vrut să mai arăt obosită şi plină de riduri", a spus ea.

Şi Melanie Griffith (52 de ani) a recunoscut că a recurs la injecţii cu colagen în buze, la lifting facial şi la injecţii cu botox. Antonio Banderas, soţul vedetei, s-a arătat revoltat de regula care dictează la ­Hollywood­ şi care le împinge pe vedete să recurgă la operaţii pentru a se menţine tinere cât mai mult timp. Banderas a pus operaţiile estetice ale soţiei sale pe seama faptului că aceasta nu mai primeşte roluri.

Tot mai puţine roluri

Gemma Jones (67 de ani), starul din „Jurnalul lui Bridget Jones", recunoaşte şi ea faptul că regizorii şi producătorii preferă să distribuie în filmele lor actriţe care au mai puţin de 30 de ani. „Sunt extrem de norocoasă ca actriţă matură, dar sunt o excepţie. Mi se pare trist să recurgi la operaţii estetice, dar există însă o regulă prin care trebuie să arăţi mai tânăr decât eşti în realitate", a declarat Gemma Jones.

Juliet Stevenson (53 de ani), care a jucat în „Truly Madly Deeply", este de acord cu faptul că numărul rolurilor pentru actriţele trecute de 30 de ani a scăzut considerabil. „Deşi devii un om complex, mulţi scenarişti gândesc diferit. Rolurile pentru noi sunt mai puţine şi mai ­mici. Producătorii sunt bărbaţi şi aleg fuste scurte", explică aceasta.

Împotriva curentului

Kirstie Alley (59 de ani) a refuzat să recurgă la operaţii estetice, fiind convinsă că ridurile o vor ajuta să obţină mai multe roluri la Hollywood. „Nu vreau să-mi fac operaţie, însă este greu când vezi cât de bine arată colegii de breaslă. Pe de altă parte, mă gândesc cine va juca în filme rolul bunicii? Poate că grupul nostru de actriţe fără operaţii va fi mai longeviv şi vom filma mai mult", a declarat Alley.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite