Tina Turner revine pe scenă la 69 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi au ajuns la vârsta pensionării şi au susţinut concerte în care îşi anunţau retragerea, mulţi artişti hotărăsc să se întoarcă pe scenă. La aproape 69 de ani, Tina Turner a revenit cu un turneu. Primul concert a avut un succes extraordinar.

Una dintre cele mai aşteptate reapariţii, după o perioadă de 8 ani de absenţă de pe scenele de concert, este cea a Tinei Turner. Cântăreaţa, care în noiembrie împlineşte 69 de ani, va susţine un turneu în Statele Unite, care cuprinde 36 de oraşe.

Primul concert a avut deja loc în Kansas City, în faţa a 18 mii de fani. Tina Turner i-a încântat cu marile sale succese. Nu au lipsit de pe listă melodii precum “Typical Male”, “What’s Love Got To Do With It?”, “Private Dancer” sau “River Deep Mountain High”.

Anul trecut, în decembrie, o mare legendă a rockului, formaţia britanică Led Zeppelin, s-a reunit după 19 ani pentru un concert. O altă trupă, de această dată una care stârneşte nostalgii mai ales adolescenţilor anilor ’90, New Kids on the Block s-a reunit anul acesta şi susţine un turneu nord-american.

Bucureştiul a fost şi el gazda unui concert de acest gen. Leonard Cohen, un artist cu mulţi fani în România, a plecat anul acesta într-un turneu după 15 ani de absenţă. Artistul a concertat la Bucureşti de ziua lui, pe 21 septembrie.

Legendele muzicii, din nou în turneu

Tina Turner continuă să-şi surprindă fanii prin atitudinea sa tinerească, deşi are 69 de ani.

Leonard Cohen susţine în toamna aceasta un turneu în Europa. Cântăreţul canadian în vârstă de 74 de ani urcă pe scenă de trei ori pe săptămână.

Rolling Stones, o trupă cu o medie de vârstă de peste 60 de ani, a organizat între 2005 şi 2007 turneul “A Bigger Band Tour”, care a cuprins 147 de concerte. Trupa a concertat şi la Bucureşti, pe 17 iulie, anul trecut.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite