Tiger Woods, la începutul sezonului 14 din "South Park"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creatorii serialului "South Park" de la Comedy Central au demonstrat că niciun subiect nu este tabu pentru ei. Pentru deschiderea celui de-al 14-le sezon Tiger Woods se întâlneşte cu Stan, Kyle, Kenny şi Cartman în oraşul din Colorado.

"Este o chestiune atât de importantă în America acum - epidemie de dependenţă de sex", spune Matt Stone, cel care face serialul, împreună cu Trey Parker. "Chiar suntem îngrijoraţi din cauza lui şi sperăm să se pună pe picioare", au declarat cei doi despre celebrul jucător de golf.

Dependenţa de sex, intersectarea oamenilor puternici cu femei doritoare, telefoanele în miez de noapte la poliţie şi relaţiile publice dezastruase sunt subiecte pe care ar putea să facă o întreagă serie, după cum s-au exprimat cei doi, citaţi de AP.

"South Park" a ridiculizat Biserica de Scientologie până în punctul în care Tom Cruise s-a enervat. Foarte multe glume din episoadele seriei fac referire la Biserica Creştină şi Isus a fost prezent de nenumărate ori în episoadele "South Park". Aceste lucruri au fost posibile încă de la câştigarea premiului Peabody, de la primul episod, în 1997.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite