Teodora se simte tot mai bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Fetiţa Lianei Stanciu a avut parte de ziua ei, când a împlinit doi ani, de o petrecere în familie Teodora Georgescu, fetiţa Lianei Stanciu şi a lui Mihai Georgescu, solistul trupei Bere

>> Fetiţa Lianei Stanciu a avut parte de ziua ei, când a împlinit doi ani, de o petrecere în familie

Teodora Georgescu, fetiţa Lianei Stanciu şi a lui Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis, a împlinit pe 7 decembrie doi anişori. Din păcate, aniversarea a prins-o departe de casa ei plină de jucării şi departe de cei mulţi care o iubesc, aici, la Bucureşti.

Din fericire însă, medicii de la Viena, acolo unde fetiţa se află internată pentru chimioterapie, sunt foarte mulţumiţi de cum reacţionează la tratament, aşa după cum ne-a confirmat ieri la telefon chiar Liana Stanciu.

Teodora Georgescu, Toto cum o mângâie părinţii săi, este de două luni internată într-o clinică specială din Viena, "St. Anna Kinder Hospital", unde este tratată pentru cancer la colon. Deşi, iniţial, diagnosticul şi reacţia medicilor după prima operaţie au fost teribil de alarmante şi au pus pe jar toată lumea care îi ştie şi îi îndrăgeşte pe Liana şi pe Miţă, acum speranţa a luat locul disperării.

Vineri, pe 7 decembrie, Teodora a împlinit doi ani, iar apropiaţii părinţilor ei au ţinut neapărat să le ureze cele cuvenite nu doar în formulele clasice, tradiţionale şi prin sms, ci prin dialog la telefon. "Adevărul" a ţinut şi a reuşit să vorbească şi cu Liana, dar şi cu sărbătorita Teodora care, în limbajul ei de doi anişori abia împliniţi, ne-a spus cu o voce adorabilă: "Pe mami o cheamă Iana, pe tati, Minai, iar pe mine Toto şi am doi ani".

A suflat în lumânările tortului aniversar

De la mămica "Iana" (Liana) am mai aflat că Toto a fost sărbătorită, de ziua ei de naştere, aşa cum se cuvine, cu tort, cadouri, că a cântat "Vine, vine Moş Ciuciun (Crăciun)" şi că Nana (cum îi zice Toto), soţia actualului şef al SIE, Mihai-Răzvan Ungureanu, nu a lipsit de la petrecere.

"În momentul de faţă suntem mulţumiţi că Teodora s-a îngrăşat un kilogram, pentru că noi suntem tot timpul cu ea, a evoluat şi în vocabular extraordinar de mult, că se joacă mereu, că se uită la desene animate pe youtube şi că, în general, este la fel de veselă cum o ştii tu… Am închiriat un apartament şi ea se simte aici în largul ei, miercuri vom merge din nou la spital", a spus Liana.

Printre altele, drăgălaşa Teodora ne-a mai spus la telefon că îi plac mult desenele animate, mai ales Mickey Mouse, dar personajul ei preferat este Goofy, pe care ea, deocamdată, l-a botezat "doofy", că e mai simplu de pronunţat…

Liana şi Mihai s-au bucurat foarte mult că lumea din ţară şi-a amintit de ei, dar mai ales sunt extrem de mulţumiţi de faptul că Toto se comportă foarte bine pentru un copil la tratament.
Mai mult de atât, Liana a mărturisit că până şi medicii de la "St. Anna Kinder Hospital" sunt încântaţi să constate că micuţa Teodora reacţionează la chimioterapie chiar mai bine decât se aşteptau ei înşişi în prima fază.

O primă fază care a însemnat o operaţie la care s-a constatat că fetiţa are nu doar un nodul la colon, cum fusese descoperit iniţial la Spitalul "Marie Curie" din Bucureşti, ci mai multe probleme, printre care nişte noduli la plămâni, plasaţi astfel încât nu puteau fi extirpaţi.

Toto este aşteptată acasă

Atunci a început bătălia pentru viaţa Teodorei, o luptă contracronometru începută de Mihaela Rădulescu, căreia i s-au aliat în timp-record zeci de vedete care au donat sume considerabile pentru a se aduna suma necesară tratamentului.

Printre primii care au reacţionat fără niciun fel de altă intervenţie din partea Mihaelei s-au numărat Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, care, la doar câteva ore de la aflarea veştii, au donat o sumă foarte mare pentru fetiţa colegei lor şi a lui Mihai. Cei doi au şi refuzat iniţial să li se spună numele şi suma depusă, dar pentru că Mihaela Rădulescu a vrut ca lumea să ştie cât de corectă este campania, cârcotaşii au fost "daţi în vileag" că au talentul de pamfletari, dar şi mult suflet.

Teodora abia a împlinit doi ani şi, pentru că este un copil special, care trece prin momente speciale pentru această vârstă, pentru ea, Moş Crăciun va veni anul acesta la Viena. Dar îi va duce cu siguranţă şi dragostea, şi darurile celor care o aşteaptă, sănătoasă, acasă..

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite