Teo se simte din nou rău!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teo Trandafir nu se va întoarce nici săptămâna aceasta în ţară, după ce au apărut noi complicaţii legate de infecţia pentru care a fost internată la Viena. Medicii austrieci încearcă să o pună din nou pe picioare.

Fosta vedetă de televiziune Teo Trandafir, actualmente deputat PDL, luptă de câteva săptămâni bune cu o infecţie care i-a afectat mai multe organe, iar medicii de la spitalul AKH din Viena se pregăteau să o externeze zilele acestea. Între timp, starea de sănătate a vedetei s-a înrăutăţit din cauza unei recidive a infecţiei.

În prezent, o echipă interdisciplinară de doctori încearcă s-o aducă din nou într-o stare stabilă pe Teo, externarea sa fiind astfel amânată. Chiar dacă medicii nu au putut estima cât va mai fi ţinută sub supraveghere medicală, vestea bună este că vedeta nu a fost transferată la Terapie Intensivă, ea fiind ţinută în continuare tot într-o rezervă.

Internată la Viena cu pancreatită acută

Teo Trandafir a fost transportată la începutul lunii ianuarie la spitalul AKH din Viena, după şase zile petrecute la spitalul bucureştean Elias, cu diagnosticul pancreatită acută de severitate medie. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite