Teo respiră cu ajutorul aparatelor încă o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta prezentatoare TV Teo Trandafir (foto) se reface treptat după operaţia de săptămâna trecută, prin care i-au fost înlăturate părţile necrozate din pancreas. Teo încă respiră cu ajutorul aparatelor, dar medicii speră să o deconecteze până săptămâna viitoare.

Medicii de la spitalul AKH din Viena, unde a fost operată vedeta, sunt optimişti în privinţa stării ei de sănătate. Potrivit doctorilor, pericolul a fost îndepărtat cu succes, iar fosta prezentatoare TV face progrese în fiecare zi.

„Funcţiile organelor sunt stabile, iar starea pacientei continuă să se îmbunătăţească. Următorul pas va fi să-i restabilim funcţia respiratorie, care acum este susţinută de aparate. Sperăm ca doamna Trandafir să respire singură săptămâna viitoare", a declarat pentru „Click!" şeful secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă de la AKH, profesorul Spiss.

Teo a fost operată joia trecută, iar intervenţia a durat aproximativ trei ore. Deputata PDL a fost internată la Viena în data de 11 ianuarie, cu diagnosticul pancreatită acută. 

Citiţi şi: Teo Trandafir va depinde toată viaţa de tratament

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite