Teo revine în televiziune pe cont propriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teo revine în televiziune pe cont propriu
Teo revine în televiziune pe cont propriu

Fosta prezentatoare TV va reveni din octombrie pe micul ecran, de data aceasta ca producător independent de un trust de presă. Emisiunea lui Teo va fi difuzată în 30 de oraşe, pe posturile locale.

Citiţi şi:


Potrivit paginademedia.ro, emisiunea este produsă de compania Local TV Network, companie al cărei acţionar este şi vedeta TV.

Teo Trandafir a confirmat informaţia, însă nu a oferit detalii referitoare la emisiune. „Totul este adevărat. Deo­camdată nu ştiu în ce oraşe va fi difuzat show-ul sau la ce televiziuni locale. Sunt detalii de care nu mă ocup eu. Treaba mea este să fac emisiuni“, a declarat Teo Trandafir pentru „Adevărul“.

Realizatoarea TV povesteşte cum a fost luată decizia ca emisiunea să fie difuzată la televiziuni locale, în detrimentul celor centrale.

„Cred că am fost foarte inteligenţi şi asta ne-a ajutat foarte tare. Toată lumea gândeşte lucrurile la nivel de Bucureşti. Noi ne-am gândit la cele 20 de milioane de oameni din ţară“, a adăugat Teo.

Simona Pătruleasa, colega lui Teo

Proiectul Local TV Network produce momentan două programe: „Teo Show“ şi „Pe gustul tău“, o emisiune care va fi realizată de vedeta Kanal D Simona Pătruleasa.

Firma de producţie a fost înfiinţată de Bogdan Ionescu, director de proiect, iar printre ceilalţi acţionari se numără profesionişti care au colaborat cu Teo în trecut.  Emisiunea „Teo Show“ va dura 90 de minute şi se bazează pe formatul clasic care a consacrat-o.

Show-ul „va avea mai multă strălucire“, spun producătorii pentru paginademedia.ro.  „Pe gustul tău“, emisiunea care va fi prezentată, săptămânal, de Simona Pătruleasa va dura 26 de minute şi va fi un cooking show cu invitaţi. Aceştia vor găti, ajutaţi de Simona Pătruleasa, o reţetă interesantă, în timp ce dezvăluie istoria acesteia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite