Teo a fost operată din nou. Medicii sunt rezervaţi! / Tatăl ei bănuieşte că a căpătat o infecţie în spitalul din Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teo Trandafir se luptă încă cu pancreatita acută de care suferă, metabolismul vedetei fiind încă afectat de infecţia puternică pe care o are în corp.

UPDATE 18.20 Doctorul Ion Uţă, tatăl Teodorei Trandafir, nu îşi explică de ce starea fiicei sale s-a înrăutăţit atât de rapid. El bănuieşte că Teo a a căpătat o infecţie în spitalul din Viena.

"Infecţia căpătată într-un spital de genul asta poate duce la necroză. Orice e posibil, eu fiind atât de departe nu am de unde să ştiu. Îmi doresc să se facă bine, însă nu pot să spun că este în afara oricărui pericol", a declarat medicul Ion Uţă, citat de click.ro Vezi aici ce a a mai spus medicul Ion Uţă.

Deşi starea sa este stabilă, prezentatoarea a rămas internată la secţia de terapie intensivă, iar medicii se confruntă încă cu recidiva afecţiunii.

"A trebuit să intervenim din nou chirurgical pentru a înlătura abcesele şi necrozele din abdomenul pacientei", a declarat profesorul Gnant, coordonatorul echipei de medici care o tratează pe Teo.

Vezi aici ce mai spun doctorii.


Suferinţa fostei vedete de televiziune, în prezent deputat PDL, durează deja de câteva luni.

Perioadele în care starea sa de sănătate părea că se îmbunătăţeşte au fost urmate de fiecare dată de noi complicaţii.

De aproape patru luni de zile, viaţa fostei vedete este împărţită între intervenţii chirurgicale, stări de comă indusă şi perioade scurte de recuperare.

Ceea ce se anunţa iniţial drept o criză biliară s-a dovedit a fi pancreatita acută. Infecţia s-a răspândit şi i-a afectat mai multe organe.

Din 11 ianuarie Teo este internată la clinica Allgemeines Krankenhaus din Viena, după cinci zile petrecute în Spitalul Elias din Capitală, unde i s-a şi pus diagnosticul de pancreatită acută.

Pe 24 ianuarie a suferit o intervenţie chirurgicală majoră. A urmat apoi o perioadă de recuperare, timp în care starea de sănătate a deputatei PDL părea că se îmbunătăţeşte.

Pe 16 februarie au apărut noi complicaţii legate de infecţia pentru care a fost internată la Viena. Teo s-a aflat din nou în comă indusă.

Acum când situaţia părea din nou bună şi apăruseră zvonuri privind o posibilă externare şi întoarcere acasă, medicii austrieci au anunţat că starea sa de sănătate nu este deloc bună şi că are nevoie de o nouă operaţie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite