Teo: „Vă rămân tuturor recunoscătoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta vedetă de televiziune, care a revenit în România, miercuri, după mai bine de trei luni petrecute într-un spital din Viena, a mulţumit printr-o scrisoare deschisă tuturor celor care au sprijnit-o în perioada grea prin care a trecut.

„Vă scriu pentru că vreau să vă mulţumesc tuturor pentru căldura pe care mi-aţi transmis-o în toată perioada în care am stat la Viena şi să vă doresc Sărbători Fericite. Sunt tare bucuroasă că am revenit acasă şi că voi putea petrece Sărbătorile de Paşte lângă Maia mea (fiica lui Teo - n.r.), lângă prieteni şi rude", a declarat vedeta.

Recuperare lungă

Teo şi-a motivat opţiunea de a trimite o scrisoare pentru că momentan nu se simte „suficient de în putere" pentru a dialoga mai mult.  „Am depăşit, după cum spun şi medicii, momentul critic, însă urmează o lungă perioadă de recuperare", a adăugat fosta vedetă de televiziune. Teo a ţinut să le mulţumească jurnaliştilor pentru grija constantă şi a promis că va povesti mai multe atunci când se va simţi mai bine.

„Sprijinul pe care îl simt din partea prietenilor, rudelor şi jurnaliştilor este în continuare foarte important pentru mine. Tuturor celor care sărbătoresc Învierea Domnului le doresc să aibă parte în această perioadă de multă tihnă, linişte şi belşug. Trăim într-o ţară nu foarte bogată azi, dar foarte frumoasă. Cred eu că aceste locuri minunate merită, măcar de Sărbătorile Pascale, să fie populate de oameni solidari unii cu alţii", a conchis ea.  

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite