Teo, cu Maia la Urgenţă - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teo, cu Maia la Urgenţă - Revista presei mondene
Teo, cu Maia la Urgenţă - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre Teo Trandafir şi fetiţa sa, noul film produs de Julia Roberts sau acţiunile caritabile ale actriţei Eva Longoria. Printre alte subiecte, Mihaela Rădulescu s-a mutat la hotel, iar Cornelia Catanga şi-a sărbătorit ziua de naştere la începutul săptămânii.

Teo, cu Maia la Urgenţă. Singurul motiv pentru care Teo se bucură că nu mai are job la tv e acela că acum petrece mai mult timp alături de fiica sa, Maia, în vârstă de patru ani şi jumătate. Recent, vedeta a tras o sperietură groaznică, întrucât fiica ei s-a simţit cam rău şi, împreună cu “Dom’ profesor”, au mers de urgenţă la spitalul Medicover, unde au fost surprinşi şi de paparazzii revistei Spy. “A făcut otită şi toxiinfecţie alimentară şi m-am speriat foarte rău, pentru că ea a fost, tot timpul, un copil sănătos”, a declarat Teo, pentru Click!.

Julia Roberts, film despre un copil conceput in vitro.
Julia Roberts va fi producătorul comediei independente “Jesus Henry Christ”, inspirată dintr-un scurtmetraj premiat la Student Academy Award, în 2003, informează Reuters. Filmul “Jesus Henry Christ” prezintă povestea unui băieţel conceput in vitro şi crescut de o mamă iubitoare, activistă feministă şi simpatizantă a politicilor de stânga. La vârsta de 10 ani, copilul decide că dragostea mamei sale nu îi mai este de ajuns şi începe să-şi caute tatăl biologic, scrie Click.

Eva Longoria a fost chelneriţă pentru o noapte. Eva Longoria, vedeta din “Neveste disperate”, s-a transformat pentru o noapte din patroană de restaurant în chelneriţă. Actriţa a fost, recent, gazda unui eveniment caritabil pentru a strânge bani pentru pompierii răniţi în atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. Astfel, ea a organizat o cină la restaurantul ei din Hollywood, numit Beso, unde a invitat mai multe vedete să liciteze pentru masa copioasă de 12 persoane, la care a servit chiar ea, anunţă Libertatea.

A plecat de la Dani şi s-a mutat la hotel.
Cea mai mediatizată poveste de dragoste a ultimilor ani, cea dintre Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, trece prin schimbări! CanCan a aflat că Mihaela a plecat, luni seara, de la Dani de acasă, împreună cu fiul ei, şi cu maşina ticsită de bagaje, şi s-au mutat la hotel. Paparazzii au prins-o pe Mihaela chiar în momentul în care (luni seara, în jurul orei 22.00) şi-a parcat maşina, Porsche Cayenne, în faţa hotelului Pullman Bucharest (ex-Sofitel) - cotat la patru stele şi situat în zona Romexpo, aproape de sediul Antenei 1. Prezentatoarea "Duminicii în familie" era însoţită de baieţelul ei, Ayan, şi de mama sa.

Cornelia Catanga şi-a sărbătorit la începutul acestei săptămâni ziua de naştere
, ocazie cu care soţul ei, Aurel Pădureanu, i-a pregătit o mare surpriză. Acesta a invitat toţi apropiaţii familiei la restaurantul Veldoni din Brăneşti, acolo unde s-a încins o mare petrecere cu lăutari, în cinstea soţiei lui. Tortul aniversar a fost şi el unul deosebit, cu poza artistei pe el, însoţită de cea a soţului şi a fiului lor, Alexandru. Catanga a împlinit, pe 9 martie, 52 de ani, potrivit Libertatea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite