Teo va fi Jerry Springer?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul 2008 înseamnă pentru Teo Trandafir un nou început la nivel profesional. Din ianuarie, vedeta care a avut propriul show la Romantica, un show care i-a purtat chiar numele, se pare că

Anul 2008 înseamnă pentru Teo Trandafir un nou început la nivel profesional. Din ianuarie, vedeta care a avut propriul show la Romantica, un show care i-a purtat chiar numele, se pare că va prezenta la Prima TV o emisiune inspirată din celebrul format "The Jerry Springer show".

O variantă la care s-au mai gândit, în trecut, cei de la acest post, dar care la vremea respectivă a fost abandonat pentru că nu s-a găsit adaptarea potrivită şi de succes pentru ţara noastră.

Surse din cadrul televiziunii susţin că Teo, vedeta care a părăsit Pro TV şi, mai nou, va părăsi Romantica la numai câteva luni de la lansarea acestui post, a acceptat formatul "Jerry Springer", mai ales pentru că de această dată se doreşte a fi un reality show cu impact foarte mare la public, cu tentă de scandal care să poată schimba destine. Se pare că publicul se poate aştepta chiar la divorţuri în urma acestei emisiuni…

Pe de altă parte, specialiştii din domeniu sunt de părere că, pentru Teo, această variantă este nu doar un compromis - după ce a avut show cu numele său să fie doar un moderator de reality show, despre care se ştie mai ales că şi în varianta originală are "eroi" care îşi spală rufele în familie - dar şi soluţia de moment pentru revenirea sa în atenţia telespectatorilor şi în topul preferinţelor acestora. Pentru acest scop, se pare, Teo a acceptat inclusiv să semneze un contract pe numai cinci luni cu postul Prima TV.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite