Tăticul Cruise e grijuliu cu Suri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tăticul Cruise  e grijuliu cu Suri
Tăticul Cruise e grijuliu cu Suri

Tom Cruise filmează o comedie de acţiune cu Cameron Diaz, la Boston, iar în pauze are grijă de fetiţa lui de trei ani, Suri, care-l vizitează în ultima vreme pe platou împreună cu mama sa, Katie Holmes.

Chiar dacă este unul dintre cei mai puternici actori de la Hollywood, e clar că Tom se topeşte după Suri. Actorul american de 47 de ani a fost văzut în momente de afecţiune cu fetiţa, la Boston, unde aceasta şi mama ei, Katie Holmes, i-au făcut o vizită pe platourile noului său film, intitulat provizoriu „Wichita“, informează cotidianul britanic „Daily Mail“.

Cruise a ţinut-o în braţe între duble pe Suri, care a părut la un moment dat că adoarme, obosită de excursia pe care o făcuse ziua anterioară prin oraş cu mama sa, la cumpărături, încălţată în pantofiori lucioşi cu toc.

Deşi are doar trei ani, micuţa devine deja un „fashion icon“: poartă ţinute şic, se dă cu ruj roz, iar anul trecut a fost numită cea mai bine îmbrăcată fetiţă de a Hollywood de revista americană „OK“, devansând-o pe fata lui Brad Pitt şi Angelina Jolie, Shiloh, şi pe cea a lui Ben Affleck şi Jennifer Garner, Violet. Suri a fost chiar fotografiată într-o serie de hăinuţe de designer, printre care o rochie până la pământ semnată de Ralph Lauren.

Comedie şi horror pentru Tom şi Katie

Suri şi Katie Holmes (30 de ani) s-au întors în Statele Unite la începutul lui septembrie după ce actriţa a încheiat filmările pentru thrillerul „Don’t Be Afraid Of The Dark“ în Australia, alături de Guy Pearce. Producţia este inspirată dintr-un film de televiziune din anii ’70. Scenariul a fost scris de Guillermo Del Toro („Hell Boy“, „Labirintul lui Pan“, „Hobbitul“) împreună cu Matthew Robbins („Cauză şi efect“), iar regia este semnată de protejatul lui Del Toro, Troy Nixey.

Filmul, care va apărea în 2011, spune povestea unei fetiţe trimise să locuiască împreună cu tatăl său şi cu prietena acestuia într-o vilă restaurată şi care descoperă că trebuie să împartă casa cu nişte creaturi demonice care trăiesc în pivniţă. Când creaturile încep să atace, copilul nu-i poate convinge pe adulţi că pericolul este iminent.

image

Micuţa Suri adoarme în braţele tatălui său la filmări



Tom Cruise filmează în prezent o comedie de acţiune cu Cameron Diaz (37 de ani), regizată de James Mangold („Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash“). Cei doi actori au mai jucat împreună în 2001, în „Vanilla Sky“. În noul film, Diaz are o întâlnire „oarbă“ cu un bărbat care se dovedeşte a fi un agent federal (Cruise).

Acesta o antrenează într-o călătorie violentă în jurul lumii pentru a proteja o baterie puternică ce reprezintă cheia unei surse inepuizabile de energie, potrivit site-ului hollywoodreporter.com. Din distribuţie mai fac parte Marc Blucas (serialul „Buffy spaima vampirilor“), în rolul unui pompier, fostul prieten al lui Diaz, şi Maggie Grace („Lost“), care interpretează rolul surorii eroinei.

S-a ruşinat la Jey Leno

Tom Cruise şi Cameron Diaz par să se înţeleagă foarte bine pe platourile de filmare şi au avut recent împreună o intervenţie live la „Jay Leno Show“. Actorii au trebuit să răspundă fiecare la câte cinci întrebări-fulger din partea prezentatorului. Leno l-a făcut pe Tom să se simtă stânjenit când a atins subiectul vieţii sexuale.

Totul a început cu întrebarea dacă actorul a fost vreodată într-un club de striptease. Înroşindu-se puţin, Cruise a răspuns: „N-am fost niciodată. Îmi pare rău să te dezamăgesc.“ Diaz a intervenit ca să-l ajute, adâugând că trebuie să fie destul de greu să fii Tom Cruise şi să mergi într-un club de striptease.

Leno l-a ironizat pe star numindu-l mincinos şi Cruise a răspuns: „Îţi jur, dacă m-aş fi dus aş fi zis «Da, Jay, sigur că am fost.»“ La finalul mini-interviului, Leno i-a pus o ultimă întrebare care l-a pus în încurcătură: „Ştiu că eşti pilot. La ce eşti mai bun – la zburat sau la sex?“ Cruise s-a sucit stânjenit pe scaun înante de a răspunde: „Ştii ce, habar n-am.“ Arborând un aer curajos, a adăugat: „Încerc să excelez în toate domeniile şi nu mi s-au cerut până acum banii înapoi, deci nu ştiu.“ m

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite