Tatăl biologic al lui Steve Jobs vrea să-l întâlnească pe fiul său pentru prima dată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Abdulfattah "John" Jandali (80 de ani), tatăl biologic al fostului CEO de la Apple, a dezvăluit într-un interviu că vrea să-şi cunoască fiul, care este acum grav bolnav. Abdul şi soţia sa l-au părăsit pe Steve la naştere şi nu l-au mai văzut niciodată de atunci.

Abdul Fattah "John" Jandali, un imigrant sirian a întâlnit-o în timpul studenţiei de americanca Joanne Simpson. În 1955, Joanne a rămas însărcinată cu Steve.

"Chiar voiam s-o iau de soţie pentru că o iubeam enorm. Dar tatăl ei s-a împotrivit pentru că eram din Siria, astfel că m-a anunţat că vrea să dea copilul, după ce îl va naşte, spre adopţie. A plecat la San Francisco fără să ştie nimeni ca să nască. Gestul ei de a fugi departe a fost pentru a nu face de ruşine familia", povesteşte după 56 de ani Adbulfattah.

Jandali ar fi vrut să păstreze copilul, însă i-a respectat până la urmă decizia. Tatăl iubitei sale a murit doar la câteva luni după ce Steve fusese dat spre adopţie. Chiar dacă Joanne şi Abdulfattah s-au căsătorit imediat şi au vrut să-l ia înapoi, nu au mai putut face nimic.

Jandali şi-a dat seama recent că Steve Jobs este, de fapt, fiul pe care soţia lui îl dase spre adopţie în urmă cu jumătate de secol.

"I-am scris de ziua lui, însă nu am primit niciun semn. Sper ca înainte de a fi prea târziu să mă caute, măcar să bem o cafea împreună, ceea ce m-ar face cel mai fericit om din lume", s-a destăinuit sirianul, care nu vrea să insiste din două motive: nu şi-ar călca pe mândria siriană şi nici nu vrea să creadă că umblă după averea lui, potrivit New York Post.

Abdulfattah "John" Jandali este vicepreşedinte la Cazonoul Reno, fiind caracterizat de colegi ca fiind "workaholic".

Steve Jobs a fost adoptat în 1955 de familia Paul şi Clara Jobs.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite