Surprize pentru Roxette

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marie Fredriksson (foto), solista trupei Roxette, care va împlini 53 de ani pe 30 mai, chiar în ziua concertului de la Bucureşti, se va bucura de un tratament privilegiat şi va avea parte de mai multe surprize din partea organizatorilor evenimentului, Emagic.

Echipa de producţie pune la punct toate detaliile pentru ca trupa să se simtă ca acasă, iar pentru că Marie îşi aniversează ziua de naştere, backstage-ul va fi împânzit cu buchete de flori. Totodată, cabina solistei, cât şi cea a colegului său de trupă, Per, vor fi decorate cu multe aranjamente florale şi cu lumânări parfumate. În ceea ce priveşte preferinţele culinare ale membrilor trupei, aceştia au cerut ghimbir feliat, multe salate şi sortimente de brânză, fructe proaspete, diferite tipuri de lapte, dar şi şase lăzi de bere autohtonă.

Trupa Roxette va concerta pentru prima dată în România, pe 30 mai, la Zone Arena din Capitală. În deschiderea show-ului vor cânta formaţiile româneşti VH2 şi Magnolia, de la ora 18.00. Concertul Roxette se va termina la ora 22.00. Biletele pentru acest spectacol mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, de la Sala Palatului, Librăria „Mihai Eminescu", magazinul Muzica şi The Ark. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite