VIDEO „Super-love“ cu Ştefan Bănică jr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bănică jr a avut familia ca sursă de inspiraţie pentru noul album Foto: Mircea Păun
Ştefan Bănică jr a avut familia ca sursă de inspiraţie pentru noul album Foto: Mircea Păun

Cântăreţul şi-a lansat marţi cel de-al treisprezecelea album din carieră. Andreea Marin, fosta „Zână a Surprizelor“, a fost alături de soţul ei la eveniment. Printre vedetele autohtone care au participat la lansarea albumului „Super-love“ s-au numărat Virgil Ianţu, Oana Sârbu, Simona Pătruleasa şi Nicu Alifantis.

Cu cel mai recent album, pe care a adunat 11 piese, Ştefan Bănică jr şi-a atins „maturitatea artistică". „«Super-love» este un pas înainte. Este o maturitate, a mea şi a băieţilor mei, care se citeşte în ani de zile de cântat împreună. Şi interpretativ, oamenii care mă cunosc, care îmi cumpără muzica, or să vadă nişte mici schimbări", a declarat cântăreţul.

Acelaşi lucru îl spune şi soţia sa, Andreea Marin Bănică: „Muzica lui Ştefan s-a schimbat cu acest album, la fel şi versurile şi profunzimea mesajelor pe care le transmite.Vă invit să ascultaţi albumul şi să îmi daţi dreptate sau să mă contraziceţi", completează fosta „Zână a Surprizelor".

Dacă Andreea a fost tentată în trecut să-şi încerce talentele muzicale alături de soţul său, acum ea spune că „aceea a fost o plăcere pe care el şi-a oferit-o şi mi-a oferit-o la un moment dat, dar nu facem din asta un obicei. Contribuţia mea la acest album a fost aceea de a fi alături de el, la nevoie".

Sprijinit de soţia sa

Artistul recunoaşte că soţia sa a fost un sprijin important de când s-a apucat să lucreze la acest material, în urmă cu cinci luni. „Aportul ei a fost de a mă înţelege, de a accepta faptul că ziua mea de muncă depăşeşte uneori 12 sau 14 ore, faptul că m-a sprijinit, că ne-am consultat. Aşa mi se pare normal", spune Bănică.  Deşi a avut un an plin din punct de vedere profesional, solistul îşi găseşte întotdeauna timp pentru familie: „Cred că este important să eficientizezi momentele în care eşti cu cei dragi. Aceea este energia care mă încarcă". Familia a fost şi o sursă de inspiraţie pentru cântăreţ, a cărui melodie preferată este „Cântec pentru Violeta", compusă pentru fetiţa lui. „Mulţi dintre tăticii de fete o să mă înţeleagă. E un sentiment care nu poate fi descris", a punctat artistul.

"Mulţi dintre tăticii de fete o să mă înţeleagă. E un sentiment care nu poate fi descris."
Ştefan Bănică jr solist

"Muzica lui Ştefan s-a schimbat cu acest album, la fel şi versurile, şi profunzimea mesajelor pe care le transmite."
Andreea Marin Bănică realizator TV

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite