Studii plătite cu bani de la Miss Diaspora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulia Daniela Goia, studentă în anul 3 la Universitatea din Barcelona (Administrarea Firmelor) este câştigătoarea concursului de frumuseţe Miss Diaspora 2011.

Titlul i-a adus 1.500 de euro, pe care îi va folosi ca să-şi plătească studiile, dar şi un contract de publicitate, prin care tânăra va deveni imaginea unui hotel din Ungaria.Iulia Daniela Goia (21 de ani) se află zilele acestea la Cluj-Napoca, unde a venit pentru a-şi vedea bunicii şi prietenii. Tânăra locuieşte acum în oraşul Sabadell, de lângă Barcelona, unde părinţii şi sora sa mai mică ­s-au mutat acum nouă ani.

Iuliei îi plac arta clasică, sculpturile, călătoriile, mâncarea, caii, dansurile arabe. „Frumuseţea e trecătoare, studiile durează", crede clujeanca. Optimistă şi hotărâtă, Iulia spune că mereu a fost o fire independentă. La 16 ani lucra ca babysitter, iar acum dă meditaţii de matematică, engleză şi filosofie pentru liceenii spanioli.

Şi-a serbat ziua de naştere în cantonament

Tânăra nu ştia mai nimic despre concursul de frumuseţe Miss Diaspora, desfăşurat anul acesta la Roma, în Italia, şi nu la Mangalia, ca în anii trecuţi. Iniţial, nici nu a vrut să meargă la preselecţia din Catalonia, zonă pe care a reprezentat-o  la concurs. „Preselecţia a fost în iunie, când aveam examene. Nu am vrut să merg, aveam mult de învăţat, însă am cedat insistenţelor prietenilor mei şi m-am trezit că voi reprezenta regiunea Catalonia", povesteşte ­tânăra.

Iulia spune că probele concursului i s-au părut interesante, deoarece Miss Diaspora pune accentul pe creativitate şi originalitate. „A trebuit să facem un promo pentru România, să facem coregrafia pentru «Căluşarii», să cântăm şi să ne facem o rochie de seară având la dispoziţie doar ace cu gămălie, fără aţă şi ac", povesteşte Iulia. Ea a împlinit 21 de ani în timpul cantonamentului pentru Miss Diaspora 2011. Contracandidatele sale, cu care s-a şi împrietenit, i-au făcut o surpriză: un pepene uriaş de 10 kilograme şi, ştiind că-i place arta antică romană şi greacă, un desen cu Parlamentul Romei. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite