Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştiri pe scurt
Ştiri pe scurt

RISC Operaţia Elenei Cârstea, amânată Operaţia pe creier la care Elena Cârstea (foto) urma să fie supusă la 12 august pentru a i se înlătura un anevrism cerebral a fost amânată.

RISC

Operaţia Elenei Cârstea, amânată

Operaţia pe creier la care Elena Cârstea (foto) urma să fie supusă la 12 august pentru a i se înlătura un anevrism cerebral a fost amânată. „Se va amâna cu două-trei săptămâni, nu mă pot opera, pentru că pot muri pe masa de operaţie“, a declarat Elena Cârstea reporterilor Pro TV.

EVENIMENT

Delia Budeanu deschide „Cerbul de Aur“

Ediţia din acest an a Festivalului „Cerbul de Aur“ va fi deschisă de un concert de aproximativ 60 de minute, susţinut „de mai multe vedete ale muzicii uşoare româneşti“. Evenimentul de deschidere va fi prezentat de Delia Budeanu. Reprezentanţii TVR poartă negocieri cu viitorii prezentatori ai festivalului.

FESTIVAL

Încep pregătirile pentru Mamaia

Festivalul de muzică uşoară se va desfăşura anul acesta în perioada 17-23 august, la teatrul din Parcul Tăbăcăriei din Constanţa. Ediţia „Mamaia 2009“ este una specială, sărbătorind împlinirea a 2.000 de ani de la exilarea poetului Ovidiu la Tomis. În spiritul acestei aniversări, în fiecare seară vor susţine recitaluri un artist român şi unul italian.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite