VIDEO Sting, al treilea desant în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La show-ul de  diseară, Sting va cânta hiturile sale acompaniat de o orchestră de 50 de muzicieni
La show-ul de diseară, Sting va cânta hiturile sale acompaniat de o orchestră de 50 de muzicieni

Artistul britanic revine la noi în ţară şi va susţine un concert în această seară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Aflat pentru a treia oară la Bucureşti, Sting îşi va prezenta marile hituri în variantă simfonică. La show-ul din această seară,  muzicianul va fi însoţit de o orchestră.

Pentru concertul din Piaţa Constituţiei, scena a fost adusă direct din Olanda, fiind concepută să susţină nu mai puţin de 14.000 de kilograme de echipamente şi instrumente. În zona de backstage vor fi amenajate opt cabine, decorate simplu, dar elegant, de unde nu vor lipsi florile în ghiveci. În culise va fi pusă la dispoziţia artistului şi o bucătarie complet utilată, deoarece Sting vine la Bucureşti însoţit de bucătarul personal. 

După numeroase concerte susţinute cu casa închisă în America de Nord, Europa şi Australia, Sting ajunge astăzi la Bucureşti, oraş inclus în turneul mondial „Symphonicity". Prezentat de presa internaţională drept „perfect în absolut orice detaliu, o reprezentaţie ideală", „magie pură" şi „sublim din toate punctele de vedere", show-ul include marile hituri ale artistului, reorchestrate în variantă simfonică. O orchestră alcătuită din 50 de instrumentişti îl va acompania pe Sting într-o călătorie muzicală ce va aduce publicului melodii din perioada The Police - „Roxanne", „Every Breath You Take", dar şi piese din cariera solo: „Fragile", „If I Ever Lose My Faith in You", „Fields Of Gold" şi „Desert Rose".

Circulaţie restricţionată

Accesul publicului în zona de concert se va face începând cu ora 18.00, fie prin Bulevardul Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bulevardul Libertăţii dinspre Naţiunile Unite. La fiecare dintre cele două porţi de acces va fi amplasat şi un punct de vânzare a ultimelor bilete disponibile. În zona de concert nu va fi permis accesul cu umbrele, sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale, camere video. 

Circulaţia în zonă va fi restricţionată până mâine dimineaţă, la ora 6.00.Sting a câştigat până acum 16 premii Grammy, două Brit Awards, un Glob de Aur, un Emmy şi a avut trei nominalizări la Oscar. El a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame şi a vândut 100 de milioane de albume în întreaga lume. Artistul a mai concertat în România în 1996 şi în 2009. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite