Ştefan Bănică, Crăciun pe ritmuri de rock-and-roll

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bănică jr este vedeta spectacolelor de Crăciun
Ştefan Bănică jr este vedeta spectacolelor de Crăciun

Artistul a început joi seară seria de concerte de Crăciun, pe care le susţine în mod obişnuit în perioada sărbătorilor de iarnă. Cântăreţul a urcat pe scenă la ora 19.45 şi a început recitalul cu piesa „Ăsta-s eu".

„Mă bucur să vă văd. Acesta este cel de-al optulea an. Sunt convins că în sală sunt mulţi oameni noi, dar şi oameni care sunt cu noi de la început", a spus artistul, citat de Mediafax. Ştefan Bănică a fost acompaniat pe parcursul spectacolului de o formaţie de şase backing vocals, un chitarist, un basist, un toboşar, doi clăpari, doi trompetişti şi doi saxofonişti, precum şi de 12 dansatori.

Artistul a cântat piese cunoscute de public, printre care „Încă o zi", „Doar un Crăciun cu tine", „S-o facem lată", „Toată lumea dansează", „Merry Christmas Everyone", „Veta" sau „Tanţa". Din concert nu a lipsit nici melodia „ Ani de liceu", prezentată într-o variantă remixată faţă de cea cunoscută din seria „Liceenii".

Invitatul special al serii a fost Laurenţiu Cazan, alături de care Ştefan Bănică a interpretat trei piese, încheind cu „Have You Ever Really Loved A Woman?", un cover după hitul lui Bryan Adams.

Show-ul s-a încheiat după două ore, în aplauzele frenetice ale spectatorilor prezenţi în sală. Ştefan Bănică va susţine concerte la Sala Palatului, în fiecare zi, până la 14 decembrie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite