Ştefan Hruşcă dă startul sezonului de colinde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Folkistul român susţine mâine un spectacol la Sala Palatului. Concertul din Bucureşti face parte din turneul de colinde devenit tradiţie în fiecare an în luna decembrie. Deşi Ştefan

Folkistul român susţine mâine un spectacol la Sala Palatului. Concertul din Bucureşti face parte din turneul de colinde devenit tradiţie în fiecare an în luna decembrie.

Deşi Ştefan Hruşcă s-a stabilit în oraşul canadian Toronto la începutul anilor ’90, el se întoarce „acasă” în fiecare an, în perioada Sărbătorilor de iarnă, pentru a aduce în casele românilor magia colindelor. Interpretul de folk, care a debutat la Cenaclul Flacăra, a devenit în timp o prezenţă constantă, iar concertele lui de dinaintea Crăciunului – o certitudine.

Hruşcă va interpreta piese deja consacrate, dar şi unele mai recente. Spectatorilor din Sala Palatului la evenimentul de mâine li s-au pregătit mai multe surprize. În primul rând, pe scenă va urca un grup de colindători din Maramureş, zona natală a lui Hruşcă, colindători care vor cânta alături de folkist.

SURPRIZE PENTRU PUBLIC

O altă surpriză este o expoziţie de icoane care au ca tematică sărbătoarea Crăciunului, care va putea fi văzută în foaierul Sălii Palatului.

Următoarea oprire din turneul lui Hruşcă va fi la Giurgiu, pe 15 decembrie. Urmează Târgovişte, Sighişoara, Râmnicu Vâlcea şi Focşani. Pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, Hruşcă va cânta la Ieud.






Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite