Ştefan Hruşcă readuce magia sărbătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> În această seară, începând cu ora 19.30, artistul va susţine un spectacol la Sala Palatului . Prima parte a concertului este dedicată muzicii folk, în care Ştefan Hruşcă va cânta

>> În această seară, începând cu ora 19.30, artistul va susţine un spectacol la Sala Palatului .

Prima parte a concertului este dedicată muzicii folk, în care Ştefan Hruşcă va cânta piese de pe cel mai recent material discografic, "Balade Speciale". Cea de-a doua parte a spectacolului vine în întâmpinarea sărbătorilor cu colinde. Evenimentul, care va dura aproape trei ore, încheie seria turneului naţional de promovare a noului CD.

Dacă până de curând Ştefan Hruşcă era "omul cu chitara", acum artistul şi-a făcut o trupă care îl acompaniază în concertele sale prin ţară. Deşi la început a fost sceptic în această privinţă, el a început să îndrăgească ideea.
Prima întâlnire cu trupa (clape - Ionuţ şi Radu, bas - Attila, chitară - Cosmin şi percuţie - Mario) a fost cu câteva zile înainte de a cânta la o emisiune la tv. Cum ecourile publicului au fost pozitive la această colaborare, artistul s-a declarat încântat de schimbarea produsă în cariera sa.

Playlistul conţine balade şi colinde

În cadrul concertului de la Bucureşti, Ştefan Hruşcă va interpreta câteva dintre baladele incluse pe noul album, "Balade Speciale", precum şi piese mai vechi, printre care "Un copac cu flori" şi "Rugă pentru părinţi", melodie cu care artistul s-a lansat în urmă cu aproape 25 de ani. Piesa de debut, pe versurile lui Adrian Păunescu, este una sensibilă, pe care Ştefan mărturiseşte că nu o poate cânta oriunde sau la cerere: "Îţi trebuie o stare anume. O cânt atunci când publicul are o anumită încărcătură emoţională".

Cea de-a doua parte a concertului va fi dedicată exclusiv celor mai frumoase colinde cu care şi-a obişnuit publicul. Nu vor lipsi din spectacol piese ca "Florile dalbe", "Linu-i lin" sau "Trei păstori".
Hruşcă este tatăl a doi copii: Ştefan junior, zis Ştefănel, şi Andra, care îl moştenesc pe artist în pasiunea pentru muzică.

Juniorul, elev în clasa a X-a de liceu, ia lecţii de pian de mai bine de cinci ani. În urmă cu un an, el s-a dedicat şi chitarei electrice, pe care o studiază singur. Andra, fiica cea mică, are numai şase ani şi deja merge la şcoală în Toronto, Canada, locul în care locuieşte familia Hruşcă. Micuţa are ureche muzicală foarte bună şi este atrasă de pian, motiv pentru artist să planifice pentru anul următor nişte cursuri de muzică cu acest instrument pe care Andra să le urmeze. Ştefan Hruşcă ar dori ca măcar unul dintre copii să îi calce pe urme şi este dispus să le ofere tot sprijinul în acest sens.

"Balade Speciale"

Cel mai recent album al artistului a fost lansat la casa de discuri Cat Music. După apariţia sa, Ştefan a pornit într-un turneu de promovare prin ţară. Versurile sunt semnate de regretatul poet George Ţărnea, bun prieten al artistului. Printre piesele incluse pe noul CD se numără "Balada iubirii pierdute", "Balada ultimului cuvânt" şi "Balada poetului tăcut". Turneul naţional "Balade Speciale" se va încheia în această seară, el fiind urmat de o nouă serie de concerte. De data aceasta, dedicate exclusiv
colindelor.

Vedetele au strâns bani pentru un copil bolnav de leucemie

Clubul Zebra Cafe din Capitală a fost, în acest weekend, gazda unei licitaţii în scop caritabil. Vedetele au donat câte un obiect personal, iar banii strânşi s-au dus la un copil bolnav de leucemie, pentru tratament.
Codrin Ştefănescu, din Partidul Conservator, a plătit 500 de euro pentru un ceas care a aparţinut creatorului de modă Cătălin Botezatu. Andreea Antonescu a pus la bătaie o geacă din piele cu inserţii de blană naturală, creată de Răzvan Ciobanu, în perioada când trupa Andre era în vogă. Obiectul vestimentar a fost adjudecat de un om de afaceri pentru suma de 1.000 de euro.

Diana Bisinicu, fostă componentă a trupei Pops, a donat un inel din aur, iar Anamaria Ferentz a renunţat la o pereche de cercei primiţi cadou de la vedeta tv Teo Trandafir.

Designerul Roxana Moise a donat două obiecte: un lanţ cu o cruciuliţă şi un inel, toate din aur, încrustate cu diamante. Ele au fost vândute la licitaţie pentru suma de 1.000 de euro. Diana Cordeanu a vândut, pentru 200 de euro, o geantă din noua sa colecţie, prezentată la Bucharest Fashion Week. Evenimentul a fost prezentat de Anamaria Ferentz şi Mircea Solcanu de la postul tv Acasă. (Ioana Mirică)

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite