„State“, o poveste de mahala la cinema

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„State“, o poveste  de mahala la cinema
„State“, o poveste de mahala la cinema

Duminică seară, la CinemaPro, echipa de producţie a filmului „State de România – Student la Sorbona“, actori, ziarişti şi fani ai lui State şi ai Flăcăricăi au luat parte la vizionarea de gală a lungmetrajului. În paralel, filmul a fost difuzat şi la Pro TV.

Aventurile pariziene ale unui ţigan

Serialul reuneşte câteva idei care prind foarte bine la o anumită categorie de telespectatori români. State este regele cerşetorilor şi al prostituatelor de la Paris, un personaj amuzant, cu suflet mare şi cu o crimă la activ.

Este, de asemenea, student la celebra universitate Sorbona, pe lângă care personajul interpretat de Visu trece însă doar de câteva ori. State îl mai întruchipează şi pe ţiganul rasist, care îşi reneagă fata pentru că s-a îndrăgostit de un magrebian cu care a făcut doi copii. Aventurile pariziene ale lui State au avut succes la public, filmul având o audienţă medie de 8,9 puncte de rating.

Vizionarea de la Cinema Pro s-a încheiat printr-un moment festiv la care au participat actorii şi o parte a echipei din spatele camerelor de filmat. Odată ajunşi pe scenă, actorii şi-au lăudat munca şi colegii.

Gheorghe Visu, interpretul personajului principal, a declarat că nu se aştepta ca filmul să iasă atât de bine şi că e bucuros că a lucrat cu cea mai bună echipă din România. Printre cei prezenţi la CinemaPro s-au numărat şi Carmen Tănase, Dana Rogoz, Nicoleta Luciu şi Doiniţa Oancea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite