VIDEO Starletă din România la vila lui Berlusconi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florina Marincea (dreapta sus) l-a vizitat pe premierul italian
Florina Marincea (dreapta sus) l-a vizitat pe premierul italian

Scandalul orgiilor lui Silvio Berlusconi revine, potrivit revistei italiene „Oggi“, care prezintă o înregistrare video cu românca Florina Marincea şi cubaneza Lisandra Silva, conduse la vila premierului.

În filmul realizat în luna iulie şi prezentat de publicaţie pentru a demonstra uşurinţa cu care femeile intră în vila lui Berlusconi, îşi fac apariţia românca Florina Marincea, alintată Flo, şi cubaneza Lisandra Silva, în compania impresarului Lele Mora.

Cele două tinere aspiră la statutul de vedete de televiziune. Flo a participat  la reality-show-ul „La Pupa e il Secchione" („Păpuşa şi tocilarul"), transmis de canalul Italia 1, iar Lisandra - la „Ciao Darwin". În înregistrare, Mora le urcă pe fete în Mercedesul lui cu geamuri fumurii şi le conduce la vila lui Berlusconi din apropiere de Milano. Poliţiştii de la poartă nu le supun controlului, fapt care dovedeşte că „oaspeţii" erau aşteptaţi. Potrivit „Oggi", Lele Mora, deja anchetat pentru favorizarea prostituţiei, este persoana care le ducea pe tinerele ce visau să devină vedete la petrecerile deocheate ale premierului italian.

Printre participantele la orgii aduse de Lele s-au numărat multe sud-americance, dar şi românce, fiind cunoscută slăbiciunea lui Berlusconi pentru conaţionalele noastre. Florina Marincea, în vârstă de 26 de ani, născută la Bucureşti, este o fostă iubită a miliardarului Stefano Ricucci. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite