VIDEO Stăpâna conacului Playboy vrea un motel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Shera Bechard (27 de ani), noua iubită a fondatorului „Playboy" Hugh Hefner, a mărturisit pe site-ul personal că peste 30 de ani se vede conducând un motel în Costa Rica.

În prezent, însă, ea este stăpâna conacului Playboy din Los Angeles, unde i-a luat locul fostei logodnice a lui Hefner, Crystal Harris (25 de ani). Aceasta din urmă l-a părăsit pe milionarul în vârstă de 85 de ani chiar înainte de nuntă, în urmă cu două săptămâni.

Iubeşte iepuraşii

Se pare că motivul rupturii ar fi fost chiar Shera Bechard, fostă Miss Playboy Noiembrie 2010, care din luna aprilie locuieşte în celebra reşedinţă Playboy Mansion. „Nu eram singura femeie din viaţa lui Hef. Nu mă simţeam bine ştiind acest lucru şi căsătorindu-mă cu el, pentru că o căsnicie trebuie să fie între doi oameni, iar relaţia noastră nu era aşa", a mărturisit Crystal într-un interviu. „Am fost înlocuită a doua zi după ce-am plecat. Era de aşteptat", a scris ea pe Twitter.

Noua iubită a fondatorului imperiului Playboy s-a mutat la conac cu cele două pisici ale sale, Arthur şi Rufus, dar mai are şi un iepuraş, pe nume ­Ziggy. Pe site-ul său oficial, ea s-a descris drept o mare iubitoare de animale, dar şi o persoană „retrasă şi tăcută". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite