Daniela Crudu şi Andreea Spătaru, la Bonton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Crudu şi Andreea Spătaru, la Bonton
Daniela Crudu şi Andreea Spătaru, la Bonton

Colecţiile brandurilor Mengotti, Clara Rotescu, Oana Săvescu, Confidences, Lany’s, Jolidon şi Nausica Mircea au fost prezentate publicului sâmbătă seară, în prima zi a festivalului de modă „Bonton Fashion Days“.Vedetele au fost prezente şi ele, şi pe catwalk, şi în public.

Monica Columbeanu, imaginea festivalului, a fost „cireaşa“ de pe tortul prezentării Mengotti, în timp ce proaspăta mămică Andreea Spătaru a fost „mireasa“ colecţiei Clara Rotescu. „Vecina“ lui Răzvan şi Dani, Daniela Crudu, a prezentat un costum de baie marca Jolidon.

Cele şapte colecţii prezentate sâmbătă au fost admirate din public de Ciprian Marica, Adina de la Heaven, Loredana de la Trident, Alina Crişan şi Luis Lazarus.

Programul din această seară

Astăzi este ultima seară a festivalului organizat la terasa Bonton. Monica Columbeanu se întoarce pe catwalk la încheierea festivalului, în prezentarea Mihaelei Drafta.

Frumoasa prezentatoare de ştiri Simona Pătruleasa va defila pentru designerul Laura Lazăr, Andreea Spătaru va fi manechin şi pentru Livia Mihu. Gina Pistol, Adina de la Heaven, Daniela Crudu şi Marina Dinu participă şi ele la prezentările din această seară.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite