Sophia Loren îşi dezvăluie secretele frumuseţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cei 75 de ani ai săi, actriţa italiană încă mai face furori, cu un corp pe care multe femei mai tinere nu au cum să nu îl invidieze.

Cu ocazia concursului de frumuseţe Miss Italia, la care a fost invitată să participle în calitate de membră a juriului, Loren (câştigătoare a coroanei în 1950) a dezvăluit câteva dintre secretele frumuseţii ei. Starul italian a spus că îşi menţine silueta cu o oră de sport în fiecare dimineaţă. „Întotdeauna mă trezesc devreme dimineaţa, sar din pat şi mă plimb în parc în jur de o oră".

De asemenea, actriţa, câştigătoare a două premii Oscar şi cinci Globuri de Aur, mai spune că atitudinea pozitivă o ajută să îşi întreţină starea de bine: „Sunt foarte rare situaţiile în care sunt pesimistă ori melancolică".

Loren a mai povestit că mănâncă foarte puţine grăsimi şi că încearcă să ocolească pe cât posibil, dulciurile.

Deşi au trecut mai bine de 50 de ani de când a urcat pe scena competiţiei Miss Italia, starul recunoaşte că se simte foarte bine în propria piele: „Nu mi-am ascuns niciodată vârsta pentru că nu îmi pasă. Nu putem ascunde trecerea timpului, iar mie nu îmi e frică de anii care au trecut. Îmi descopăr cea de-a doua tinereţe".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite