VIDEO Sophia Loren, după 60 de ani la Miss Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a participat la concursul Miss Italia în 1950, actriţa italiană a fost invitată, ieri-seară, să facă parte din juriul competiţiei. Sophia Loren a uimit audienţa când a urcat pe scenă pentru a acorda coroana învingătoarei Francesca Testasecca. Actriţa a dovedit că şi la 75 de ani este o femeie frumoasă.

„Tot ceea ce vedeţi aici, datorez porţiilor de spaghete", spunea glumind, la un moment dat, starul italian, referindu-se la silueta pentru care multe femei tinere o invidiază. Pe scena concursului de frumuseţe Miss Italia, Loren a dezvăluit câteva dintre secretele frumuseţii sale: exerciţiile şi atitudinea optimistă: „Întotdeauna mă trezesc devreme dimineaţa, sar din pat şi mă plimb în parc în jur de o oră. Mereu mă gândesc că poate în drumul meu o să întâlnesc ceva minunat. Gândesc pozitiv, sunt foarte rare situaţiile în care sunt pesimistă ori melancolică".

Actriţa - recompensată de-a lungul carierei cu nu mai puţin de 50 de premii internaţionale, printre care două Oscaruri, cinci Globuri de Aur, un Grammy şi un trofeu BAFTA - a recunoscut, însă, că dacă în tinereţe obişnuia să mănânce foarte multe paste, acum porţia de spaghete s-a micşorat considerabil. „Acum mănânc mult mai puţin. Nu obişnuiesc să consum alimente grase sau dulciuri, pe care, de altfel, le iubesc. Sunt destul de atentă cu ceea ce mănânc pentru a nu lua în greutate", mai spune italianca. Loren vorbeşte cu mândrie despre cei 75 de ani ai săi. „Nu mi-am ascuns niciodată vârsta pentru că nu îmi pasă. Nu putem ascunde trecerea timpului, iar mie nu îmi e frică de anii care au trecut. Îmi descopăr cea de-a doua tinereţe", a adăugat actriţa.

Poze sexy la 70 de ani

Şi tocmai pentru că e în continuare încrezătoare în felul cum arată, Loren a acceptat să pozeze sexy în urmă cu patru ani în calendarul Pirelli. Frumuseţea angelică a Sophiei Loren a ajutat-o să devină cunoscută pe plan internaţional, după ce a semnat, în 1958, un contract cu casa americană de producţie Paramount Pictures. Pentru că înfăţişarea a fost cu siguranţă un atu de necontestat pentru ea, după participarea la competiţia Miss Italia, în 1950, tânăra de numai 16 ani avea să primească şi primul rol într-un film. În 1954, actriţa aflată la începuturile carierei „spărgea gheaţa" cu rolul din „The Gold of Naples", regizat de Vittorio De Sica.

Cea mai populară actriţă în anii '60

La mijlocul anilor '60, Loren s-a remarcat şi la Hollywood în mai multe producţii, fiind colegă de platou cu actori ca Frank Sinatra ori Cary Grant. Cariera ei a atins punctul maxim când a primit o ofertă de un milion de dolari pentru a apărea în lungmetrajul „The Fall of the Roman Empire".

Miss Italia 2010, încoronată de Sophia

image

Francesca Testasecca (19 ani), câştigătoarea titlului Miss Italia 2010, a fost încoronată, luni seară, de Sophia Loren. Concursul a fost organizat, ca în fiecare an, în oraşul Salsomaggiore (la 100 de kilometri sud de Milano) şi transmis în direct de postul de televiziune RAI. Testasecca nu s-a remarcat doar prin probele de tangou, seducţie sau cultură generală, ci şi datorită celor trei tatuaje vizibile: unul pe şold, unul pe spate şi unul pe piciorul stâng.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite