Cluj: Victor Socaciu revine pe scenă în două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Victor Socaciu revine  pe scenă în două luni
Cluj: Victor Socaciu revine pe scenă în două luni

Operaţia de transplant de rinichi suferită săptămâna trecută, la Cluj, de solistul Victor Socaciu a fost acoperită de Casa de Asigurări de Sănătate.

Citeşte şi
Cluj: Socaciu ar putea fi externat astăzi


Chirurgul Mihai Lucan, medicul care l-a operat, a afirmat că o asemenea operaţie are costuri foarte mari. „Operaţia de transplant e singurul program naţional care este suportat de Ministerul Sănătăţii“, a declarat Lucan.

Deşi Socaciu a refuzat mai mult timp dializa, după ce s-a starea sa de sănătate s-a agravat, a acceptat timp de o lună dializa de urgenţă. „Operaţia este şi o premieră, fiind primul caz cu doi rinichi pediatrici“, a spus Lucan. Fetiţa care a donat rinichii este din Târgu-Mureş, are 10 ani şi suferă de anevrism cerebral.

Potrivit medicului, artistul ar putea reveni pe scenă în aproximativ două luni. Prezentă la externarea solistului, Marina Almăşan, a declarat că a lipsit de lângă soţul său la operaţie, din dorinţa acestuia. „Regret că nu am fost lângă el la operaţie. Victor m-a rugat să nu anunţ intervenţia şi să nu vin“. Almăşan a promis că se va ocupa de recuperarea solistului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite