VIDEO Smiley şi Class promit hituri incendiare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley -  „Dream Girl“ („Fata din vis“)
Smiley - „Dream Girl“ („Fata din vis“)

Paula Seling, Smiley, Class, Anca Badiu, Delia şi Anya sunt doar câţiva dintre artiştii români care aduc muzică nouă pe piaţă. În ultimele zile, cântăreţii din România s-au înghesuit să se laude cu noile lor single-uri şi videoclipuri, într-un cocktail muzical de vară.

Iubitorii muzicii româneşti au fost răsfăţaţi în ultimele zile cu lansări, clipuri şi melodii proaspete. După o pauză lungă de la ultimul material discografic, trupa Class s-a întors într-o formulă de trei, după plecarea Ancăi Badiu.

Anca Badiu -  „Painter of My Soul“ („Pictorul sufletului meu“)  Foto: click



Formată acum din Mihaela şi Vlad Cernea şi Florin Cojocaru, trei dintre membrii fondatori, trupa Class a lansat deja o piesă nouă, „Painter of My Soul" („Pictorul sufletului meu"), care nu are încă un videoclip. Invitaţi la emisiuni precum „Happy Hour" şi „Neatza cu Răzvan şi Dani", membrii formaţiei au spus că, în ultimii ani, au avut parte de relaxare, perioadă în care nu au mai fost în turnee şi nici nu au mai acordat interviuri. Noua melodie este compusă chiar de cei trei membri ai trupei şi spune o poveste de dragoste pe acorduri dance.

Nici fosta solistă Class Anca Badiu, care a părăsit trupa în 2006, n-a abandonat arena muzicală. Ea a lansat recent un nou single, numit „Addicted" („Dependentă"), piesă compusă chiar de ea, alături de Eduard Alexandru. Badiu a spus că piesa e gata deja de şase luni, însă abia acum s-a decis s-o lanseze şi că are un sound deosebit, motiv pentru care o să aibă priză la public. 

Paula Seling, colaborare inedită

Anca Badiu -  „Painter of My Soul“ („Pictorul sufletului meu“)  Foto: click

Paula Seling - „I Feel Free“ („Mă simt liberă“) Foto: Fundaţia Phoenix & Andrei Zincenco



Cântăreaţa Paula Seling a lansat şi ea o nouă piesă, însoţită de un videoclip. „I Feel Free" („Mă simt liberă") a fost compusă de celebrul producător grec Dimitris Kontopoulos, în timp ce textul a fost conceput de Paula şi de Radu Bucura. Kontopoulos a lucrat până acum cu cei mai importanţi artişti din Grecia: Anna Vissi, Elena Paparizou (câştigătoare la Eurovision în 2005) şi Sakis Rouvas. Dimitris Kontopoulos are state vechi la Eurovision. În 2008, el a produs piesa care s-a clasat pe locul al doilea: „Shady Lady", cântată de ucraineanca Ani Lorak. Videoclipul pentru „I Feel Free" care a fost filmat la Paris şi la Bucureşti în luna mai, iar acesta va fi promovat curând şi în România, şi în Grecia.

Piese proaspete

Paula Seling va canta in deschiderea concertului

Delia - „Dale“   Foto: Dorin Constanda



Şi Delia propune un nou cântec de fredonat pentru fanii ei. „Dale" e o piesă de dans, plină de ritm şi energie, aduse de un instrument muzical nu foarte des auzit în cluburi sau la radio - flautul. „Cânt la flaut de foarte mulţi ani, aşa că nu a fost nevoie de niciun sintetizator", a spus Delia. Ea se pregăteşte, odată cu lansarea noului single, de o relansare, din punct de vedere al imaginii şi al atitudinii.

Smiley, încurajat de succesul piesei „Love Is For Free", propune un nou single, însoţit de un videoclip, pentru piesa „Dream Girl" („Fata din vis"). Clipul a fost filmat la studiourile Castel Film şi spune o poveste de dragoste neîmplinită, al cărei protagonist este chiar el. Acesta a vrut să filmeze şi părţile care necesitau un cascador. 

Delia - „Dale“   Foto: Dorin Constanda

Tot în această săptămână, Anya şi-a lansat single-ul nou-nouţ „Your Voice" („Vocea ta"), menit să inspire bucurie în inima ascultătorilor şi să-i facă pe aceştia să viseze. „Piesa «Your Voice» se adresează tuturor persoanelor care se regăsesc în lucruri simple şi mărunte, dar al căror mesaj este unul profund", a spus Anya, care pregăteşte şi un nou album, dar şi o nouă imagine. 

Loredana Groza - „Rain Rain“   Foto: Dorin Constanda



Loredana a dat tonul pieselor verii săptămâna trecută, atunci când a prezentat noul său clip 3D pentru piesa „Rain Rain". Videoclipul, pe care cântăreaţa îl descrie drept o combinaţie de „retro, glamour şi puţin SF", va rula în cinematografe înaintea blockbusterelor 3D. Varianta bidimensională a videoclipului poate fi văzută la televiziunile muzicale, fără ajutorul ochelarilor speciali.

" Piesa «Your Voice» se adresează tuturor persoanelor care se regăsesc în lucruri simple şi mărunte, dar al căror mesaj este unul profund."
Anya
cântăreaţă

Loredana Groza - „Rain Rain“   Foto: Dorin Constanda
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite