Smiley, regele Romanian Music Awards

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpretul a fost cel mai premiat artist român la eveniment, cu trei statuete câştigate. Premierea celor mai îndrăgiţi cântăreţi români a avut loc duminică seară la Iaşi. Plimbarea vedetelor pe covorul roşu a fost, însă, anulată din cauza ploii.

Condiţiile meteo au dat peste cap planurile organizatorilor, dar în ciuda ploii, aproape 10.000 de ieşeni au aclamat cea mai mare concentraţie de vedete pe metrul pătrat din ultimii ani.

Deşi vedetele trebuiau să-şi facă intrarea pe covorul roşu, momentul a fost anulat în ultima clipă. În afară de Alex Velea, Smiley şi Simplu, care au venit în tribuna VIP direct de pe scenă, restul artiştilor au sosit prin spatele scenei.

„Abia aşteptăm să revenim la Iaşi”

Rafalele de ploaie care au căzut de-a lungul serii au anulat eforturile organizatorilor de a curăţa scena de apă. Una dintre dansatoarele formaţiei Mister & Mrs a alunecat şi a căzut, dar s-a ridicat imediat. Nici spectatorii nu s-au lăsat alungaţi de ploaie.

“Când am văzut dimineaţă cum turna, nu m-aş fi aşteptat niciodată să fie atât de mulţi oameni aici. Cinste lor!”, a spus Smiley, cel mai premiat artist la Romanian Music Awards.  “Publicul ne-a primit extraordinar, mai ales pe aşa o vreme urâtă. Abia aşteptăm să revenim”, au declarat membrii trupei N.O.H.A, interpreţii melodiei “Tu Cafe”. Publicul ieşean i-a primit cu entuziasm  pe N.O.H.A., IRIS, Smiley şi Alex, dar şi-a manifestat zgomotos nemulţumirea faţă de absenţa trupei Paraziţii.

Cu mireasa furată pe scenă

Băieţii de la Cassa Loco au prezentat câştigătorul la categoria “cel mai bun site” într-un mod neconvenţional. Aceştia au urcat pe scenă cu pahare de whisky şi şi-au anunţat preferinţa personală pentru un site pornografic, înainte de a-i înmâna premiul lui Alex Velea. Spectacolul s-a încheiat cu cei trei băieţi din trupa Akcent. Aceştia au cântat cu o mireasă din Iaşi, care a fost furată de nuntaşi şi adusă pe scena din faţa Palatului Culturii.

Iris şi Andreea Bănică au luat şi în 2007 premiul pentru cel mai bun rock, respectiv, cea mai bună interpretă solo.  Premiul pentru cel mai bun album a fost cucerit anul trecut de formaţia Activ, pentru materialul discografic „Everyday”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite