Smiley aşteaptă noi provocări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piesele lui Smiley, inspirate din viaţa lui, au cucerit un public numeros. Artistul are convingerea că succesul lui nu se opreşte aici. Componentul de bază al trupei Simplu a luat cam tot ce se putea la Romanian Music Awards, fapt care nu îl face decât să îşi continue cu mai mult entuziasm proiectele.

Artistul vorbeşte despre însemnătatea acestor premii şi despre planurile sale imediate. ,,Nu mă bucură foarte tare pentru premiile în sine, m-am bucurat că oamenii au apreciat ce am făcut împreună cu cei cu care am lucrat la proiectul acesta. Planurile mele rămân neschimbate, adică urmează un album nou şi un single cu trupa Simplu.

Tot spre sfârşitul anului,  voi lansa un  single de pe albumul meu. Planurile noastre sunt cumva aranjate pentru următorii doi-trei ani”, spune Smiley, sigur de faptul că succesul avut pe cont propriu nu-l va îndepărta de trupa cu care s-a lansat. 

Trupa Simplu lucrează în prezent la un nou album, care urmează să apară la sfârşitul anului. Încă nu s-a hotărât ce piese de pe acest material  vor fi promovate ca single-uri, dar există o piesă pe care membrii formaţiei o consideră inspirată şi cu mari şanse de a fi primul hit de pe album.

"Un film Simplu"

Un alt proiect aşteptat cu nerăbdare de fanii trupei, ”Un film Simplu”, era programat să apară în luna septembrie, dar pentru că la montaj au apărut noi scene pe care cei cinci au vrut să le introducă, lansarea a fost amânată pentru începutul lui decembrie. ,,Eu am lucrat la scenariu de la începutul proiectului.

Aveam în plan filmul acesta de vreo trei ani. Ideea de a face un lungmetraj cu Simplu mi-a aparţinut şi la scenariu am lucrat de la prima variantă până la cea pe care o veţi putea vedea la televizor”, povesteşte Smiley despre aportul pe care l-a avut în proiect. Lansarea unui nou album depinde de inspiraţia şi de întâmplările din viaţa lui.

 “Piesele pe care le compun pentru albumul meu sunt inspirate din viaţa mea, aşa că aştept să se mai întâmple lucruri”, precizează Smiley, care este convins că odată făcut primul pas, al doilea îl va urma, pentru că simte nevoia să se exprime şi solo.

Până la apariţia unui nou material discografic, cântăreţul are de gând să mai lanseze câteva single-uri de pe albumul “În lipsa mea”. “Am bani de dat, am datorii la stat”, “Designed to love you” sau “So cold” sunt piesele care ar putea beneficia de un videoclip până la sfârşitul acestui an sau până la începutul anului viitor.

În căutarea de proiecte

S-a lansat ca dansator, a devenit cântăreţ, a jucat într-un film şi caută în continuare să-şi descopere noi preocupări. Recent a participat alături de trupa Deko la un spectacol de improvizaţie şi se simte atras de această experienţă, pe care ar vrea să o repete. În prezent îşi petrece mult timp în studio, unde lucrează la albumele unor artişti ca Alex, Delia şi Laura Florescu, şi aşteaptă să termine înregistrările pentru a se concentra asupra unor lucruri noi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite