Showbizul a devenit o afacere de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fraţii mai mici calcă pe urmele VIP-urilor autohtone, iar numele comun le dă un plus pentru a reuşi. Ramona a devenit model, la fel ca Monica, Iuliana Luciu a ajuns la Acasă TV ca şi Nicoleta, iar Săndel cântă muzică populară, dar nu la fel de populară ca a Andrei, sora lui.

Mai multe vedete din showbizul românesc şi-au ajutat şi fraţii mai mici să descopere succesul şi să se lanseze într-o carieră asemănătoare cu a lor. De multe ori, însă, notorietatea lor nu atinge cota dorită, astfel că tot sora sau fratele care i-a lansat are un impact mai mare asupra publicului.

Săptămâna trecută, la emisiunea „Acces direct" de la Antena 1, Ovidiu Komornyik (41 de ani) l-a adus pe fratele lui mai mic, Florin Mureşan (38 de ani), pentru a-l lansa în lumea muzicală, aşa cum a anunţat prezentatoarea Simona Gherghe. Ajutorul lui Komornyik constă şi în câteva piese compuse special pentru albumul de debut al fratelui şi în invitaţii la câteva concerte, unde au cântat împreună. Dacă pe material se vor găsi hituri de „magnitudinea" unui „Eşti mireasa vieţii mele", rămâne de văzut.

Monica şi Ramona

Două vedete care se află în prezent în lumina reflectoarelor sunt surorile Gabor, Monica Columbeanu (24 de ani) şi Ramona Gabor (22 de ani). Ramona a „lucrat" pe post de purtător de cuvânt al surorii ei la câteva emisiuni de televiziune. La început, au avut traiectorii asemănătoare. Amândouă s-au mutat de „fragede" la Bucureşti şi s-au apucat de modelling, cu succes diferit. Ramona, însă, a avut ocazia de a veni mai târziu şi de a beneficia de ajutorul surorii ei. Pentru că era sora Monicăi, i s-au deschis mai multe uşi în carieră. Ramona a intrat imediat în vizorul presei, însă, poate învăţând o lecţie de la sora ei, nu s-a măritat de tânără.

Gelozie între surori

Iuliana şi Nicoleta Luciu au avut traiectorii similare  Foto: mediafax

În unele cazuri, fraţii mai mici urmează întocmai paşii făcuţi de cei mai mari, pentru a-şi asigura traiectoria. Nicoleta Luciu (30 de ani) şi sora ei, Iuliana (24 de ani), joacă cot la cot în telenovelele de la Acasă TV. Amândouă şi-au încercat norocul şi în muzică, la începutul carierei. Nicoleta a fost componenta formaţiei Laguna, în timp ce Iuliana a cântat în trupa Kyss. Deşi Iuliana Luciu nu a fost desemnată un sex-simbol la fel ca Nicoleta (care a pozat de mai multe ori în „Playboy"), a impresionat totuşi bărbaţii din România cu dimensiunile bustului ei. „Ierarhia" este cam aceeaşi şi la Acasă TV, unde în telenovele Nicoleta are un rol mai „suculent", iar Iuliana are roluri de amploare redusă. Cu toate acestea, Nicoleta a declarat în trecut că era geloasă pe sora ei.

„Iuliana era prea frumoasă, avea genele foarte lungi, iar toată lumea o iubea pe ea, pentru că era mezina. A fost o diferenţă mare între noi, ca ani, şi abia aşteptam să crească, să devină adolescentă", a spus Nicoleta la „Poveştiri adevărate". „Când am mai crescut şi am început să ieşim împreună, mă bucuram din ce în ce mai mult că aveam o soră mai mare şi mi-am dat seama că e un avantaj să ai o soră mai mare de la care înveţi multe", a spus şi Iuliana, cu aceeaşi ocazie. Acum cele două surori joacă în seriale diferite. Cea mare este arăboaică în „Iubire şi onoare", iar cea mică lucrează la „Moştenirea".

Mezina cu mai mult succes

Un caz atipic, în care fratele mai mic reuşeşte să depăşească succesul comercial al primului... lansat, este cel al Andrei (24 de ani). Popularitatea de care se bucură aceasta este evident mai mare decât cea a fratelui său, Săndel Mihai (33 de ani). Deşi diferenţa de vârstă este importantă, cei doi se înţeleg foarte bine, iar cântăreaţa a declarat că Săndel a fost primul ei profesor de muzică. Andra şi Săndel mai au două surori care, în copilărie, au avut şi ele înclinaţie către acest domeniu. Săndel Mihai abordează folclorul, în timp ce Andra a reuşit să-şi facă o carieră solidă în muzica pop. Colaborarea dintre cei doi fraţi a fost una „populară", concretizată în două CD-uri. 

Fraţii Affleck, colaboratori

După ce a devenit celebru, Ben Affleck (38 de ani) l-a ajutat de ori câte ori a putut pe Casey Affleck (35 de ani). I-a oferit rolul principal din „Gone Baby Gone", debutul regizoral al lui Ben. Pelicula, iubită de critici, l-a făcut pe Casey cunoscut şi l-a „scos" din lumea filmelor independente. În cazurile dinastiilor de la Ho­llywood, fratele mai tânăr a ieşit mai mult în evidenţă. De exemplu, Emilio Estevez şi Charlie Sheen (fiii cunoscutului Martin Sheen) au avut succes în perioade diferite. Emilio s-a bucurat de popularitate în anii '80, când abia ieşise din adolescenţă, în timp ce Charlie s-a remarcat un deceniu mai târziu, dar l-a „întrecut" pe fratele său ca faimă.

Recent, Emilio a regizat un film cu tatăl lui, Martin Sheen, în rolul principal, în timp ce Charlie Sheen este protagonistul unui lanţ de scandaluri. Michelle Pfeiffer (52 de ani) este una dintre cele mai cunoscute frumuseţi de la Hollywood. Sora ei mai mică, Dedee Pfeiffer (46 de ani), este o necunoscută. O singură dată a jucat alături de Michelle, un rol mic în „Frankie and Johnny". Iar numele Pfeiffer nu prea a ajutat-o. Julia Roberts şi Eric Roberts sunt amândoi celebri. Ea e o mega-vedetă, el este erou de acţiune.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite