VIDEO Shakira şi Sting, din nou în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Shakira şi Sting revin în România, urmând să concerteze în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 7 mai, respectiv 6 iunie, informează organizatorii, Emagic.

După ce în ultima săptămână a anunţat o nouă ediţie a festivalului B'Estfest (care revine după o pauză de un an) şi un nou concert Manu Chao, compania Emagic aduce din nou publicului din România doi artişti internaţionali de succes. Shakira a mai concertat în România în 2006, la Timişoara, iar Sting a cântat la Bucureşti în 2009 şi în 1996.  

Sting în variantă simfonică

„Shakira este unul dintre artiştii pentru care am primit extrem de multe rugăminţi din partea publicului pentru a organiza un nou concert în România", a declarat Laura Coroianu, director general Emagic.

Concertul de pe 7 mai este inclus în turneul „The Sun Comes Out". Biletele vor fi puse în vânzare vineri, 25 februarie, pe www.myticket.ro şi în reţeaua Diverta şi costă 120 de lei (Gazon B), 180 de lei (Gazon A), 280 de lei (Tribuna VIP) şi 380 de lei (Golden VIP, cu loc pe scaun).

Concertul pe care Sting îl va susţine în Capitală pe 6 iunie face parte din turneul „Symphonicity" şi va include cele mai mari hituri ale artistului interpretate într-o versiune inedită, reorchestrate pentru aranjament simfonic. Biletele vor fi puse în vânzare vineri, 25 februarie, pe www.myticket.ro şi în reţeaua Diverta, la mai multe categorii de preţ: 135, 195, 295 şi 395 de lei. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite