Shakira a adus ploaia cu turneul „Iese soarele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artista columbiană, care a cântat sâmbătă seara în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, a avut parte de o vreme nefavorabilă. Paradoxal, turneul ei se numeşte „The Sun Comes Out“. Ploaia a afectat show-ul susţinut de diva latino în faţa a peste 20.000 de spectatori. Publicul a reacţionat doar la marile hituri, iar unii spectatori au plecat înainte de final.

Deşi ziua însorită de sâmbătă nu anunţa o seară mohorâtă şi ploioasă, vremea nu a ţinut cu Shakira şi cu fanii acesteia. Sosită la Bucureşti chiar în ziua concertului, artista a mers direct în Piaţa Constituţiei, unde avea să urce pe scenă câteva ore mai târziu. A apărut în faţa publicului la 21.15, când unii spectatori erau deja agasaţi de ploaie şi de aşteptare, chiar dacă pentru fanii fideli vremea nefavorabilă nu a constituit un impediment.

A dansat desculţă

„Bună seara, Bucureşti. Chiar dacă plouă, sunt aici pentru voi. În seara asta sunt numai a voastră", a salutat cântăreaţa spectatorii din piaţă. Shakira a schimbat mai multe ţinute în timpul concertului - a purat o pereche de pantaloni mulaţi, o fustă gipsy, topuri minuscule - şi chiar a dansat în picioarele goale. Învinsă însă de frig, artista a întrerupt la un moment dat show-ul: „Trebuie să-mi iau cizmele, am îngheţat".

Cântăreaţa a dat o scurtă lecţie de dans unor admiratoare



Show-ul a inclus piese mai vechi ale Shakirei precum „Whenever Wherever" şi „Ciega Sordomuda", precum şi un cover în stil flamenco după melodia „Nothing Else Matters", a trupei Metallica, dar atmosfera s-a încălzit abia când artista a cântat hiturile cunoscute de toată lumea. Pe melodia „Ojos Asi", cântăreaţa a făcut o demonstraţie de dans oriental, în timp ce piesa „Whenever Wherever" a fost fundalul perfect pentru o lecţie de dans pe care Shakira a dat-o unor admiratoare chemate din public pe scenă.

În setlistul concertului au fost incluse şi hituri recente, care au animat publicul - „She Wolf", „Loca" - dar şi melodia „Sale el Sol" („Iese soarele"), care dă şi numele celui mai nou album al cântăreţei. „Ştiu că trecem prin momente dificile, dar trebuie să avem încredere că în noi este un soare care va răsări", le-a spus artista celor prezenţi. Concertul s-a încheiat după aproximativ o oră şi jumătate, însă unii spectatori părăsiseră deja Piaţa Constituţiei. Pentru bis, Shakira a păstrat ce era mai bun: hiturile „Hips Don't Lie" şi „Waka, Waka", imnul Cupei Mondiale 2010.

"Bună seara, Bucureşti. Chiar dacă plouă, sunt aici pentru voi. În seara asta sunt numai a voastră."
Shakira
cântăreaţă

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite