VIDEO Shakira, tratată ca o regină la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa columbiană, care va concerta sâmbătă în Piaţa Constituţiei din Capitală, va avea o cabină cu mobilier  lucrat manual şi o canapea umplută cu puf de gâscă. Cu două zile înainte de spectacol, organizatorii evenimentului, Emagic, pun la punct ultimele detalii. Solista va părăsi România imediat după show.

Shakira vine a doua oară la noi în ţară, după ce în 2006 a susţinut un concert la Timişoara, în faţa a peste 20.000 de spectatori. Deşi nu va sta foarte mult la Bucureşti, diva latino se va bucura însă de toată atenţia cuvenită unui star internaţional. Organizatorii nu ştiu exact când va sosi Shakira (care vine de la Budapesta, unde concertează pe 5 mai), dar au declarat că ea va părăsi România imediat după spectacol, următorul show fiind programat la Belgrad, pe 9 mai.

Meniuri vegetariene şi bere românească

Cabina Shakirei va fi decorată cu mobilier de colecţie, lucrat manual: o canapea umplută cu puf de gâscă, două măsuţe de cafea din lemn indian de sheesham, scaune din acelaşi material şi o oglindă marocană. Din cabina artistei nu vor lipsi platourile cu fructe (mandarine, mango, banane, pepene, prune şi piersici), micile gustări, chipsuri şi bomboane asortate, ceaiuri cu diferite arome, răcoritoare dietetice, apă plată şi bere românească. Cinci membri din staff-ul Shakirei sunt vegetarieni, astfel că din meniu nu vor lipsi preparatele de acest tip, cărora li se vor alătura iaurturile naturale, salatele (de roşii, castraveţi, ciuperci) şi dulciurile (prăjituri de casă, ciocolată neagră şi batoane dietetice).

Cântăreaţa va fi însoţită de fratele său, şi nu de iubitul ei, fotbalistul Gerard Piqué de la FC Barcelona, şi de un staff de 70 de persoane, potrivit organizatorilor. Printre aceştia se numără cei 8 membri ai bandului, două dansatoare şi un coregraf, make-up artistul şi stilistul personal, precum şi un profesor de franceză care o însoţeşte pe Shakira la majoritatea concertelor. Show-ul de sâmbătă va fi deschis de Smiley şi trupa Bosquito şi va include hiturile Shakirei printre care „Loca", „Wakka Wakka" şi „Hips Don't Lie".

Pregătirile pentru concert au intrat în linie dreaptă, iar Piaţa Constituţiei este închisă pentru amenajarea zonei de concert. Pentru construirea scenei, echipa de producţie a folosit echipament importat din Olanda, transportat cu 13 tir-uri de mare tonaj şi 6 autocare. Pe 7 mai, în ziua concertului, accesul publicului în Piaţă se va face începând cu ora 17.00, fie prin Bulevardul Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bulevardul Libertăţii dinspre Naţiunile Unite. Ultimele bilete vor putea fi achiziţionate de la punctele de vânzare amplasate la fiecare dintre cele două porţi de acces.

70 de persoane o vor însoţi pe Shakira în România.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite