FOTO „Sfârcul Pro TV“ loveşte din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seara de vineri s-a dovedit a fi fierbinte şi senzuală la Pro TV, aşa cum anunţau promo-urile la „Dansez pentru tine".

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI INEDITE DE LA EDITIA DE VINERI A DANSEZ PENTRU TINE

Roxana Ionescu şi Corina Bud s-au clasat pe primele două locuri alături de partenerii lor dar au avut probleme cu vestimentaţia. În timpul dansului mambo, sutienul Roxanei Ionescu a alunecat, iar acesteia i s-a văzut sfârcul sânului drept. La dansul buclucaş, Roxana şi Ştefan Rebeja au primit trei de 9,5 şi un 8,5. Şi Corina Bud a avut parte de un accident similar. Coregrafia numărului ei de salsa alături de Edy Vasile presupunea ca rochia neagră să se schimbe într-una colorată. În timp ce Edy o ajuta să-şi tranforme ţinuta, cântăreţei i s-a văzut un sân. Juriul a notat prestaţia cu patru note de 9,5.

Supradoză de goliciune

Corinei Bud i-a alunecat rochiţa   Foto: pro tv



În ediţia trecută, dansând în ploaie, aceeaşi Roxana Ionescu lăsa să-i scape sânii pe dinafara materialului textil foarte subţire şi foarte ud.

image
image

Anul trecut, prima concurentă care păşit cu sânul dezgolit în platou fost starleta Andreea Mantea. De atunci, pentru menţinerea audienţei, doza de sâni dezgoliţi a crescut alarmant la „Dansez...". „Există elemente care ne fac să credem că e vorba de un aranjament. Faptul că nu e prima oară, ca şi faptul că a existat un precedent celebru, cel cu Janet Jackson şi Justin Timberlake.

Sânii goi de la «Dansez» ne permit să facem şi studii cantitative, în sensul că a fost mult mai mult decât anul trecut, deci am putea începe să desenăm nişte grafice cu cantitatea de piele, ca să tindem spre obiectivitate, absolut necesară în această problemă", declară Iulian Comanescu, managing partner Comanescu. „Pe de altă parte, nu ştiu cum pot să-ţi iasă sânii pe-afară «întâmplător premeditat»", spune Comanescu.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite