Sepultura, din nou în concert la Bucureşti (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sepultura revine în România va susţine un concert pe 7 februarie, la Sala Polivalentă din Capitală, informează organizatorii evenimentului. Show-ul face parte din turneul de promovare al albumului "A-Lex", care va fi lansat în ianuarie 2009.

Trupa braziliană este pentru a doua oară la Bucureşti, în iulie 2007, Sepultura a cântat pentru aproximativ  500 de persoane.

Biletele pentru concert se pun în vânzare începând cu 11 decembrie, la preţul de 87 lei, şi se pot cumpăra online de pe eventim.ro şi bilet.ro.

Sepultura (în latina înseamnă "mormânt") este numele ales de fraţii Cavalera care se apucă de cântat heavy-metal cu instrumente luate de la amici. Cei doi îl primesc în formaţie pe Paulo Jr. pe postul de basist. Ei iau această decizie nu pentru că l-ar fi considerat foarte talentat sau un foarte bun prieten, ci pentru că avea chitară bas, o raritate pentru acele timpuri în Brazilia.

Anul 1987 înseamnă pentru Sepultura începutul succesului. Albumul "Schizophrenia" se vinde în peste 30.000 de copii ilegale, în Europa. Trupa n-a primit atunci niciun ban. Abia în 1989 se poate spune că sunt cu adevarat recunoscuţi la adevărata lor valoare, formaţia îşi va promova albumul "Beneath the Remains" într-un turneu internaţional. "Beneath The Remains" va rămâne de referinţă pentru dezvoltarea ulterioară a muzicii de gen.

Sepultura - We´ve Lost You

Sepultura - Territory

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite