VIDEO Selena Gomez, noua Hannah Montana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta postului Disney vorbeşte într-un interviu pentru „Adevărul“ despre viaţa de star internaţional la doar 17 ani. Are peste patru milioane de fani doar pe Facebook şi a devenit cel mai tânăr ambasador UNICEF din istorie. Selena Gomez este unul dintre idolii adolescenţilor de astăzi.

Născută în 1992, în Texas, Selena a testat apele showbizului încă din copilărie, dar a cunoscut succesul abia după ce a intrat sub „umbrela" Disney. În 2007, ea a obţinut rolul principal (cel al vrăjitoarei adolescente Alex Russo), în serialul „Magicienii din Waverly Place".

Citiţi şi:

Miley Cyrus a mărturisit că a plătit pentru a-l cuceri pe iubitul său
Hannah Montana, legată de tarabe cu fir alb şi roşu

De aici până la celebritate a fost doar un pas. Selena a devenit rapid un star şi calcă pe urmele unuia dintre cele mai de succes produse ale postului, Miley Cyrus, interpreta personajului Hannah Montana.

„Sunt flatată că oamenii mă consideră noua Miley Cyrus, dar suntem diferite, cu siguranţă", precizează Selena. Deşi un neavizat ar spune că starurile lansate în ultimii ani sunt croite pe acelaşi calapod, un fan Disney l-ar contrazice imediat, iar actriţa întăreşte acest lucru. „Dacă toţi lucrăm pentru acelaşi canal asta nu înseamnă că suntem la fel", spune adolescenta. Însă ce o diferenţiază de celelelate „produse" ale postului? „Hmm, nu ştiu", ezită puţin.

„Îmi place foarte mult ceea ce fac", completează ea repede.

În schimb, Selena găseşte mai multe asemănări cu Alex Russo: „Sunt sigură pe mine, la fel ca ea. Niciuna dintre noi nu acceptă un refuz şi amândouă facem doar ceea ce vrem ", se autocaracterizează actriţa, „creionând" totodată un portret a milioane de adolescenţi din întreaga lume.

Dintre aceştia, peste patru milioane i-au devenit admiratori şi pe pagina de Facebook, dar susţine că succesul nu a copleşit-o. „Îmi iubesc fanii şi pentru ei fac tot ceea ce fac", mărturiseşte ea.

Nu are restricţii

Faptul că cei mai mulţi dintre admiratorii ei sunt copii şi adolescenţi, nu i-a adus Selenei vreo restricţie din partea postului în ceea ce priveşte imaginea. Deşi nu a pozat topless precum colega Miley Cyrus (pictorialul acesteia din „Vanity Fair" a născut un adevărat scandal), Selena nu se sfieşte să abordeze un look de Lolita. „Disney Channel nu mi-a impus nimic, niciodată. Nu mi-a spus nimeni cum să mă port sau cum să mă îmbrac. Însă eu îmi dau silinţa să fiu o persoană de treabă", spune adolescenta.

Ca mai toate vedetele Disney Channel, ea are şi alte proiecte în afară de serialul care a făcut-o celebră. Pe lângă lungmetrajul, „Monte Carlo" (produs de actriţa australiană Nicole Kidman), la care va începe lucrul în curând, este implicată şi în muzică şi are propria trupă.

Pe urmele lui Audrey Hepburne

„Îmi place să am o familie şi pe scenă, îmi place să împărtăşesc şi cu alţii pasiunea mea pentru muzică", îşi justifică ea opţiunea de a cânta într-o formaţie, şi nu ca solistă.

Drept dovadă că Selena se străduieşte să fie „o persoană de treabă", a fost numită de curând Ambasador UNICEF. De altfel, ea este cel mai tânăr ambasador al organizaţiei, „post" ocupat anterior de Audrey Hepburne sau Vanessa Redgrave. „E o onoare pentru mine şi e un prilej minunat să fac lucruri bune", mai spune tânăra.

image

Robert Pattinson, vampirul din seria „Amurg“, asaltat de admiratoare 

Idolii adolescenţilor

Pentru mulţi dintre cei care sunt astăzi părinţi, „entertainmentul" copilăriei era reprezentat de desenele animate cu Mihaela, Bălănel şi Miaunel sau clasicele Tom şi Jerry, Mickey Mouse şi Ciocănitoarea Woody, livrate „cu pipeta" la final de săptămână.

Astăzi, copiii lor au la dispoziţie multe posturi specializate, iar atunci când nu-şi aleg idolii din rândurile unor personaje animate, se îndreaptă către staruri promovate de canalele respective. După ce a creat personaje ca Mickey Mouse şi Bambi, compania Disney s-a transformat în„maşinăria" perfectă de lansat vedete adolescente precum Britney Spears sau Justin Timberlake.

Isteria Hannah Montana

Ultima „promoţie" a canalului Disney îi include pe Miley Cyrus (Hannah Montana), Selena Gomez şi Jonas Brothers, care au devenit idolii puştilor din întreaga lume.

Nici copiii şi adolescenţii din România nu fac excepţie, iar starul Disney cu cea mai mare popularitate este fără îndoială Miley Cyrus, interpreta personajului Hannah Montana. Fetiţele se joacă cu păpuşi Hannah Montana, îşi cumpără penare şi ghiozdane imprimate cu chipul actriţei în vârstă de 17 ani, iar băieţii visează cu ochii deschişi la frumoasa Miley Cyrus. Succesul ei este şi mai bine reflectat de situaţia financiară: potrivit revistei „Forbes", tânăra actriţă a câştigat 25 de milioane de dolari doar în 2008.

Deşi s-a destrămat, trupa mexicană RBD încă are o o bază fidelă de admiratori şi un fanclub în România. Artiştii mexicani au concertat de două ori în România şi au dat naştere unui adevărat fenomen la noi în ţară. În prezent, un alt idol al adolescentelor este actorul american Robert Pattinson, interpretul vampirului Edward Cullen, din seria „Amurg".

image

Miley Cyrus alias Hannah Montana 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite