VIDEO Secrete murdare de la Rolling Stones

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mick Jagger şi Keith Richards  se cunosc de peste  60 de ani Foto: Reuters
Mick Jagger şi Keith Richards se cunosc de peste 60 de ani Foto: Reuters

Keith Richards, chitaristul formaţiei, a scris o carte în care vorbeşte „fără perdea“ despre sex, droguri şi rock-and-roll, dar în special despre relaţia cu Mick Jagger. Solistul Rolling Stones e un despot „de nesuportat“, potrivit volumului autobiografic scris chiar de colegul său de trupă.

Mick Jagger a devenit de nesuportat, de-a lungul anilor, potrivit colegului său de trupă, care mărturiseşte că a ajuns să-l numească „Maiestatea voastră". Keith Richards (66 de ani) şi Mick Jagger (67 de ani) se cunosc de-o viaţă, mai exact de când chitaristul avea patru ani, iar solistul cinci. Cu toate acestea, în ultimele trei decenii relaţia dintre ei s-a înrăutăţit constant. „Mick a început să se schimbe în anii '80, de atunci a devenit de nesuportat. Mi-e dor de prietenul meu şi câteodată mă întreb unde a dispărut. În ultimii 20 de ani nici măcar n-am mai pus piciorul în cabina lui", scrie chitaristul Rolling Stones. Acesta dezvăluie şi amănunte de natură intimă, printre care şi acela că Jagger nu este deloc „bine dotat", lucru pe care l-a aflat de la cântăreaţa Marianne Faithfull, fosta iubită a solistului Rolling Stones.

Richards lasă însă să se înţeleagă că Rolling Stones ar putea porni într-un nou turneu mondial, deşi au existat zvonuri că precedentul, „A Bigger Bang Tour" (care a ajuns şi la Bucureşti, în 2007) ar fi ultimul. „Cred c-o să se întâmple. Am avut o discuţie cu... Maiestatea Sa", a spus Richards.

John Lennon, în toaletă

Cartea lui Richards a născut un adevărat „război" între edituri, iar artistul a primit un avans de 7,7 milioane de dolari, potrivit Reuters. Volumul urmează să fie lansat la 26 octombrie, însă până atunci „The Times" a publicat câteva fragmente, în care Richards vorbeşte cu aceeaşi francheţe şi despre alte vedete precum Johnny Depp şi John Lennon.

Despre actorul american Johnny Depp, Richards a spus că nu l-a recunoscut timp de doi ani, deşi acesta era prieten cu fiul lui. „Eram într-o seară la cină şi mi-a picat fisa: Mâini-de-Foarfecă!", povesteşte chitaristul. Depp, care a jucat rolul Edward Mâini-de-Foarfecă, a mărturisit mai târziu că Richards l-a inspirat în crearea personajului Jack Sparrow, din franciza „Piraţii din Caraibe". John Lennon are şi el câteva pasaje dedicate în carte. „Nu cred că John a plecat vreodată din casa mea altfel decât la orizontală. Odată l-am găsit lângă toaletă, «mormăind»: Nu mă mişca. Ţiglele astea sunt atât de frumoase", mai povesteşte Richards.

De altfel, chitaristul a avut şi el un „apetit" de nestăvilit pentru droguri şi a recunoscut că a consumat de-a lungul timpului numeroase substanţe ilegale, inclusiv cocaină şi heroină. Din cauza dependenţei sale, între 1960 şi 1970 Keith Richards s-a aflat timp de 10 ani pe o listă a artiştilor aflaţi cu un picior în groapă.

Muzicianul a renunţat la heroină în 1978 şi a fost obligat să renunţe la cocaină în 2006, după ce a căzut dintr-un palmier, accident în urma căruia a suferit o intervenţie chirurgicală pe creier.

"Mick a început să se schimbe în anii '80, de atunci a devenit de nesuportat. Mi-e dor de prietenul meu şi câteodată mă întreb unde a dispărut. În ultimii 20 de ani nici măcar n-am mai pus piciorul în cabina lui."
Keith Richards muzician

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite